Εμφάνιση-έπος του Ντόνσιτς με «40άρα» και triple-double

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Λίγα αλλά… καλά παιχνίδια έγιναν τα ξημερώματα στο ΝΒΑ. Από τις τέσσερις αναμετρήσεις ξεχώρισαν εκείνες που διεξήχθησαν στο Γκόλντεν Στέιτ όπου οι πρωταθλητές Ουόριορς επέστρεψαν στις νίκες και στο Μπρούκλιν όπου οι Νετς υποχρεώθηκαν στην τέταρτη ήττα τους σε πέντε ματς.

Ο κατήφορος συνεχίστηκε για τους Νετς που λύγισαν στην παράταση από τους Μάβερικς με 125-129, παρά τους 39 πόντους του Καϊρί Ίρβινγκ. Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε μία παράσταση φτάνοντας στο triple-double με «40άρα» αφού είχε 41 πόντους, 11 ριμπάουντ και 14 ασίστ.

Στο Γκόλντεν Στέιτ, οι Ουόριορς με οδηγό τον Στεφ Κάρι που είχε 33 πόντους, επτά ριμπάουντ και εννιά ασίστ επιβλήθηκαν των Χιτ με 123-110. Για την ομάδα του Μαϊάμι, ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 27 πόντους με έξι ριμπάουντ και οχτώ ασίστ.

Ακόμη οι Θάντερ με κορυφαίο τον Σάι Γκίλγκεους-Αλεξάντερ που είχε 24 πόντους, πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ, νίκησαν τους Κλίπερς με 118-110. Για την ομάδα του Λος Άντζελες, ο Ίβιτσα Ζούμπατς είχε 12 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Τέλος οι Γκρίζλις έκαναν το 4/5 περνώντας από το Σακραμέντο με 125-110 επί των Κινγκς που μετρούν μόνο ήττες (0-4). Ο Ντέισμοντ Μπέινε είχε 31 πόντους, έξι ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ για τους νικητές ενώ από την άλλη πλευρά ο Ντεάαρον Φοξ είχε 27.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.