Ελβετία και Τουρκία παίζουν για τη... ζωή τους, χαλαρά η Ιταλία, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης19 Ιουνίου 2021

 Η Ουαλία ήταν, πριν την πρεμιέρα, το πρώτο φαβορί για... τελευταία στον πρώτο όμιλο. Δύο αγώνες μετά ο Μπέιλ θυμίζει ξανά πως υπήρξε πολύ σπουδαίος παίκτης, η ομάδα του παίζει πλέον για την πρωτιά και οι ψηλωμένες Ελβετία - Τουρκία για την επιβίωσή τους.

 Η Ιταλία είναι εξαιρετική, κέρδισε με 3-0 τους δύο αγώνες της και με μια ισοπαλία κόντρα στην Ουαλία σφραγίζει και την πρωτιά. Ο Μαντσίνι μπορεί να δώσει χρόνο συμμετοχής σε άλλους παίκτες του αλλά η ομάδα του είναι το απόλυτο φαβορί για την τρίτη της νίκη.

 Stoiximan: Ανανεωμένα Euro Missions! Ένα πρόγραμμα ανταμοιβών* γεμάτο... αποστολές.

 Άσος στο 1.50 με την πίστη πως και η πιο χαλαρή Ουαλία θα βοηθήσει να δούμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι της με αρκετά γκολ και το ζητούμενο εκ μέρους μας over 2.50 γκολ στο 2.35.

 Αξίζει το παιχνίδι και με τους σκόρερ με τον Ιμόμπιλε να είναι και πάλι η βασική επιλογή σε περίπτωση που πάρει φανέλα βασικού (anytime σκόρερ στο 2.40).

 Σαφώς πιο κρίσιμος είναι ο αγώνας της Ελβετίας με την Τουρκία. Δύσκολη η πρόβλεψη για τον νικητή παρότι οι Ελβετοί έχουν το προβάδισμα στα προγνωστικά. Περισσότερο θα εμπιστευτούμε τις κακές τους άμυνες και την επιλογή του G/G στο 1.75.

 Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

 Νεύρα θα υπάρχουν που θα φέρουν κάρτες και άτσαλα μαρκαρίσματα. Η απόδοση του πέναλτι για πρώτο γκολ είναι 6.90 ενώ πως θα υπάρξει σκορ 1-1 σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο του αγώνα δίνει 2.45.

 21+

| Παίξε Υπεύθυνα 

 | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA 

 | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: 

ΕΕΕΠ Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.