Ελληνιάδης: «Πάντα στη διάθεση του Άρη, μπορούσαμε την οκτάδα»

Στέλιος Παρθενάκης08 Ιουλίου 2021

Ο Σταύρος Ελληνιάδης είναι μια γνώριμη φιγούρα του ελληνικού μπάσκετ και φέτος αποτέλεσε μέρος της προσπάθειας του Άρη, για να ανταπεξέλθει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. 

Η Κ.Α.Ε. Άρης είχε ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σταύρο Ελληνιάδη, οποίος ήταν Σύμβουλος της Διοίκησης (Basketball Advisor) και εκπροσωπούσε την ομάδα μας σε συνεδριάσεις φορέων του αθλήματος, που έλαβαν χώρα στην Αθήνα. 

Παράλληλα, ήταν παρών σε όλους τους αγώνες των "κίτρινων" από τότε που ανακοινώθηκε η συνεργασία των δυο μεριών στα τέλη του Οκτωβρίου. Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν, ο ίδιος βρίσκεται στην Αθήνα. Φυσικά, έζησε μια ιδιαίτερη χρονιά με τον Άρη. «Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα για το ελληνικό μπάσκετ και ελπίζω όσο μπορώ να βοήθησα και εγώ με την παρουσία μου. Είχαμε μια καλή συνεργασία με τον Λευτέρη Αρβανίτη και τον Χάρη Παπαγεωργίου, οπότε σε μια σεζόν ειδικών συνθηκών ελπίζω και εγώ να έβαλα ένα λιθαράκι…», τονίζει αρχικά στη «Μ» και στο metrosport.gr μια από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές που πέρασαν από την Α1. 

Για να συνεχίσει για τον τρόπο που εξελίχθηκε η σεζόν: «Θεωρώ ότι αν κάναμε μερικές νίκες παραπάνω θα μπορούσαμε να είμαστε στην οκτάδα. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι έχουν απαιτήσεις από τον μπασκετικό Άρη, αλλά πέσαμε σε εποχή πανδημίας και δεν μπορέσαμε να τους έχουμε δίπλα μας. Κάναμε το περισσότερο που μπορούσαμε, αν και το γεγονός των ban στερεί από τη ομάδα της αλλαγής παικτών. Έστω και με αυτά τα δεδομένα, θεωρώ ότι η διοίκηση έκανε μια φιλότιμη και τίμια προσπάθεια σε εξαιρετικά δύσκολες εποχές». 

Τέλος, για το αν θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά η συνεργασία ανέφερε σχετικά. «Εγώ είμαι πάντα κοντά στον Άρη και αν οι άνθρωποί του θεωρήσουν τη βοήθειά μου σημαντική θα είμαι εδώ. Έγινε μια τιτάνια προσπάθεια για να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση, οπότε υπάρχουν πολλά ανοικτά ζητήματα τα οποία προέχουν για την επιβίωσή της ΚΑΕ. Ελπίζω όσο μπόρεσα από τη μεριά μου να βοήθησα και εγώ φέτος. Ο Άρης είναι ομάδα με τεράστια ιστορία και τρομερό κόσμο, απλά θα πρέπει να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει και να είναι πιο δυνατός στο μέλλον».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.