Έλληνα ξύπνα! Το 2025 η Ελλάδα θα έχει μόνο 8 εκ κατοίκους;

Αλέξανδρος Τσίγγος25 Ιανουαρίου 2021

Ο συναγερμός μου ξεκινάει από μια μελέτη που προβλέπει την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού σε ένα 15% μέχρι το 2025.

Κι αν δε μας νοιάζει για το αν η Αμερική από τα 324 εκ που είναι σήμερα θα φτάσει στα 99 εκ. και αν δε μας νοιάζει που το ίδιο σκληρά θα χτυπηθούν οι χώρες όπως Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία που προβλέπεται να φτάσουν το πρώτο από τα 65 στα 14 εκ η δεύτερη από τα 80 εκ που είναι σήμερα στα 28 εκ δηλαδή μείωση 65 με 70%, ας μας καίει η Ελλάδα που προβλέπεται να φτάνει στα 8 εκ από τα 11 που είναι σήμερα.

Κι αν μας έμοιαζαν όλα αυτά απίστευτα πριν ένα χρόνο, το ίδιο απίστευτο θα μας έμοιαζε το 2006 αν κάποιος μιλούσε (και υπήρχαν κάποιοι που το έλεγαν αλλά σαν ενοχλητική μύγα την έδιωχναν η την κάρφωναν στο τραπέζι με μια μπατσιά), ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπούσε σε λιγότερο από 5 χρόνια, ότι θα ζούσαμε κάποια στιγμή, έγκλειστοι στα σπίτια μας και εποχές παραφροσύνης.

Και θα μιλήσω για κάτι τόσο απίστευτο και επικίνδυνο όχι γιατί:

Στην Ατζέντα του ΟΗΕ, του ΠΟΥ η του Παγκόσμιου Οικονομικού φόρουμ η του Μπιλ Γκέητς, υπάρχει επίσημα η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 15%,

αλλά γιατί οι όροι για να συμβεί μια τέτοια μείωση πληθυσμού στην Ελλάδα είναι ήδη εδώ και υπαρκτοί.

Σε αδρές γραμμές, η ένταξη μας στην Ε. Ε, οδήγησε

  1. τον πρωτογενή τομέα μας, αγροτική, κτηνοτροφική παραγωγή, αλιεία, και εξόρυξη στα βράχια μέσα από την εφαρμογή της Κοινής Αγροτικής Παραγωγής και την Ελλάδα να μειώσει το 30% του ενεργά απασχολούμενου πληθυσμού στο 6% και την οικονομία να λειτουργεί συμπληρωματικά στην Ε.Ε,. Λεμόνια από Τουρκία φασόλια από την Χιλή, καρπούζια από το Ισραήλ.

Δεν πάνε πολλά χρόνια, που η Μηχανιώνα αναγκάστηκε να καταστρέψει με τα ίδια της τα χέρια τον αλιευτικό της στόλο.

  1. Τον δευτερογενή τομέα, που αφορά την βιοτεχνία και την βιομηχανία, όλες οι εταιρείες που παρήγαγαν καταναλωτικά αγαθά, οδηγήθηκαν στο κλείσιμο. Πίτσος, Ιζόλα, Νισσάν, Πόνυ, Βιομηχανία Ζάχαρης, Alpha Hellas με τα σκάφη, Τιτάνας, Ηρακλής, αναρίθμητες επιχειρήσεις που αποτελούσαν έναν κορμό απασχόλησης ενός άλλου 30% και που είχε φτάσει στην αρχή της χρεοκοπίας στο 11%.

Ποιος θυμάται τα τρακτέρ γεμάτα με ζαχαρότευτλα να κατευθύνονται προς τα εργοστάσια της Ελληνικής ζάχαρης, η για πιο λόγο κτίστηκαν τα Άσπρα Σπίτια όταν λειτουργούσε η Πεσινέ;

  1. Έτσι οδηγήθηκε το 83% του πληθυσμού στις υπηρεσίες, το δημόσιο, την λιανική, τον τουρισμό. Κι αυτά θα ήταν χρήσιμα αν η υπόλοιπη τομείς ήταν παραγωγικοί.
  2. Με 2.900.000 συνταξιούχους, πάνω από 800.000 υπαλλήλους δημόσιου τομέα, ΟΤΑ εποχιακούς, μέσω ΕΣΠΑ κλπ, με 2.000.000 πραγματικούς ανέργους, μας κάνει κοντά στα 6.000.000 και αν προσθέσουμε τα 1500000 παιδιά από 1 έως 14 χρονών, φτάσαμε τα 7.500.000.

Ποιος παράγει; Τι παράγει;

Μας δάνειζαν για να αγοράζουμε τα προϊόντα τους και για να διατηρήσει και να αναπαράγει η «Εθνική» μας αστική τάξη με τις εξαγορασμένες πολιτικές ηγεσίες, την οικονομική της εξουσία, δίνοντας μας να γλύφουμε την καραμέλα του Εξευρωπαϊσμού μας, πως γίναμε και καλά όλοι ίσοι και πλούσιοι, την ίδια ώρα που γινόμασταν παρασιτικοί και κηφήνες.

Η Ελλάδα θυσιάστηκε το 2010 για να διασωθούν οι Ευρωπαϊκές τράπεζες, που σημαίνει να διασωθεί ο κοινωνικός ιστός της Γερμανίας, της Γαλλίας, κλπ. Για να ζήσουν καλά και ήσυχα οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, οι Άγγλοι, οι Ιταλοί στα σπιτάκια τους. Ξεσπιτωθήκαμε εμείς.

Έτσι, εμείς μπήκαμε στην τεχνητή αναπνοή με έναν πληθυσμό στα επιδόματα για να συντηρήσει τον εαυτό του, κι αυτά με δανεικά που μας κρατούν σε καταστολή, ίσα να πηγαίνουμε στο σουπερμάρκετ να ψωνίζουμε κανένα φαγώσιμο.

Αν πάλι βγαίνουμε κατά μάζες, να συνωστιζόμαστε έξω από το Ζάρα και κάθε πολυεθνική αλυσίδα αντί να στηρίξουμε τον μικρό επαγγελματία που το χρήμα που θα του δώσουμε θα ψιλοσυντηρήσει την φυματική οικονομία μας.

Με τους εγκλεισμούς λοιπόν σε όλη την Δύση, την φτωχοποίηση των δικών τους κοινωνιών αυτή η συντήρηση με επιδόματα δε θα κρατήσει. Δε θα κόβουν άλλο χρήμα, που εκ των πραγμάτων έχει οδηγήσει αυτό το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα των Διεθνών Τραπεζιτών σε αδιέξοδο και πριν την απόλυτη κατάρρευση με 260 τρις το παγκόσμιο χρέος.

Για αυτό και επιβάλουν την Μεγάλη Επανεκκίνηση. Για να διατηρήσουν αυτό που έχουν, χωρίς κανείς να τους έρθει εμπόδιο και με τις μάζες των λαών εξαθλιωμένες.

Ο θάνατος έρχεται να πάρει την θέση του όχι από τον ιό, αλλά από την επιβαλλόμενη οικονομική καταστροφή όλου του κοινωνικού μας ιστού. Γιατί όλο αυτό μας επιβλήθηκε και υπήρξαμε απερίσκεπτοι για να μην το βλέπουμε μέσα από τον αυξανόμενο εγωισμό μας και ατομικισμό μας.

Όταν το εθνικό μας στοίχημα είναι το εμβόλιο και όσο οι αγροί μας και οι θάλασσες μας μένουν ακαλλιέργητοι και νεκροί η πείνα θα θερίσει τον Έλληνα.

Τα ψυχολογικά, οι αυτοκτονίες, το αδιέξοδο, η εγκληματικότητα η κοινωνική μας αποσάθρωση.

Και έτσι σκέφτομαι το τραγούδι του Σαββόπουλου:

Άγγελος εξάγγελος μας ήρθε από μακριά
γερμένος πάνω σ’ ένα δεκανίκι
δεν ήξερε καθόλου μα καθόλου να μιλά
και είχε γλώσσα μόνο για να γλείφει

Τα νέα που μας έφερε ήταν όλα μια ψευτιά
μα ακούγονταν ευχάριστα στ’ αυτί μας
γιατί έμοιαζε μ’ αλήθεια η κάθε του ψευτιά
κι ακούγοντάς τον ησύχαζε η ψυχή μας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.