Ελλάδα- Μάλτα 25-6: «Τάραξε» τα νερά της Μάλτας η Εθνική πόλο στο ευρωπαϊκό

Metrosport Team31 Αυγούστου 2022

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών «ξέσπασε» εναντίον της Μάλτα με 25-6 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Σπλιτ, με τους παίκτες του Βλάχου να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση.

Μετά την δύσκολη ισοπαλία κόντρα στη Γαλλία με 12-12 στην πρεμιέρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο ανδρών που διεξάγεται στο Σπλιτ, η Εθνική μας ομάδα πόλο ξέσπασε στη Μάλτα, πανηγυρίζοντας μία μεγάλη νίκη με 25-6.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ήταν κυρίαρχοι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν τον έλεγχο από την αρχή, γεγονός που αποτυπώθηκε από το πρώτο οκτάλεπτο, στο οποίο η Ελλάδα προηγήθηκε με 8-1.

Σε κανένα από τα υπόλοιπα τρία οκτάλεπτα δεν μπόρεσε η Μάλτα να σκοράρει περισσότερα από δύο γκολ. Η Εθνική μας ήταν ισοπεδωτική και στην τελευταία περίοδο, όπου προηγήθηκε με 7-2, διαμορφώνοντας το τελικό 25-6 και αφήνοντας τη Μάλτα για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς βαθμούς.

Πρώτος σκόρερ για την γαλανόλευκη ήταν ο Αργυρόπουλος, με επτά τέρματα και ακολούθησε ο Γεννηδουνιάς με πέντε.

Επόμενος αντίπαλος για την Ελλάδα είναι η Κροατία, στο ματς που θα κρίνει την κορυφή του ομίλου την Παρασκευή (2/9) στις 21:30.

Ελλάδα - Μάλτα:

Τα οκτάλεπτα: 8-1, 6-2, 4-1, 7-2

Ελλάδα: Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Γκίλλας, Αργυρόπουλος, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αλαφραγκής, Κοπελιάδης, Κάκαρης, Σολανάκης, Βλαχόπουλος, Λιμαράκης.

Μάλτα: Τάντι, Τζιαλάντζε, Γκάμπιν, Ντάρεν Ζάμιτ, Μάθιου Ζάμιτ, Πλούμπτον, Μπουτζέλι, Αμπελά, Νικολάι Ζάμιτ, Κάτσια, Ντίνο Ζάμιτ, Γκρόξτι



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.