Ελευθερόπουλος: «Αχαριστία η κριτική που ασκείται στον Πασχαλάκη»

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2021

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τη φετινή εικόνα των ΠΑΟΚ και Άρη μίλησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας υποστήριξε ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ένα ποιοτικό ρόστερ αλλά τους λείπει το γκολ ενώ ο Δικέφαλος χρειάζεται τρεις προσθήκες ενδεκάδας. Αναφερόμενος στον πορτιέρτο των «ασπρόμαυρων» χαρακτήρισε αχαριστία την κριτική που του ασκείται. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά σχολίασε: «Δεν ανοίγει μύτη στην Ελλάδα. Επαναστάτης χωρίς αιτία δεν μπορείς να γίνει. Εθελοτυφλούμε. Οι ελληνικές ομάδες χάνουν και εγώ δεν ξέρω από ποιες ομάδες στην Ευρώπη. Το έχουμε σακατέψει το ποδόσφαιρο. Σοβαρολογούμε; Δεν έχει αρχίσει η δεύτερη σε τάξη κατηγορία; Παιδάκια να είχαν στα χέρια τους την κατάσταση, καλύτερα θα τα πήγαιναν. Έχουν απαξιώσει το πρωτάθλημα». 

Για Ζίβκοβιτς: «Είναι ένας αθλητής που μου αρέσει πολύ κυρίως όταν φεύγει από δεξιά. Εϊναι ένα εξτρέμ που είναι στο επίπεδο που πρέπει να έχει ένα πρωτάθλημα».

Για Πασχαλάκη: «Τότε ο Πανθρακικός είχε δυο τερματοφύλακες τον Γιώργο και τον Αλέξανδρο. Μετά από κάποια στιγμή έβαλα μέσα τον Αλέξανδρο. Γιατί τον επέλεξα; Ρισκάρει πολύ για το καλό της ομάδας. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η μνήμη των ανθρώπων. 1,5 μηνα τώρα που ότι αποτέλεσμα έπαιρνε ο ΠΑΟΚ τα έπαιρνε ο Αλέξανδρος και τώρα του ασκείται κριτική και είναι αδικία και αχαριστία. Η φετινή κριτική είναι αυτό. Κάποιοι έχουν κοντή μνήμη. Δεν είναι παιδί που επηρεάζεται, ρισκάρει για το καλό τις ομάδες. Τελειώνει φάσεις που άλλοι τερματοφύλακες θα φοβόντουσαν».

Για Άρης και ΠΑΟΚ: «Ο Άρης έχει ένα απίστευτα ρόστερ. Υπάρχει πρόβλημα στο γκολ από πέρυσι. Αν είχε το γκολ, θα μπορούσε να είναι από τους πιο σοβαρούς διεκδικητές του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ θέλει δυο τρεις προσθήκες ενδεκαδάτες». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.