Ελευθεριάδης: «Ξεχειλίζουν ταλέντο οι νεαρές ηλικίες - Χάνονται πολλά ταλέντα στην Ελλάδα»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θόδωρος Ελευθεριάδης, με τον έμπειρο τεχνικό με ειδίκευση στα τμήματα υποδομής, να μιλάει αναφορικά με το Final 4 που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αλλά και για τις νεαρές ηλικίες ποδοσφαιριστών και τον ρόλο των μάνατζερ σε αυτές.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι μία παράδοση αυτό το τουρνουά και ξεχειλίζει από ταλέντο και υπάρχουν παιδιά που ξεχωρίζουν και εκεί συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον για τις αναπτυξιακές ηλικίες και όχι μόνο».

Για τα ταλέντα στην Ελλάδα: «Τα ταλέντα στην Ελλάδα πάνε χαμένα γιατί επιλέγουμε να φέρνουμε παίκτες από το εξωτερικό. Θα πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι όλοι οι εμπλεκόμενοι για να βρεθεί μία λύση ώστε να υπάρξουν Έλληνες ποδοσφαιριστές στις ομάδες».

Για τον ρόλο των μάνατζερ και τα παιχνίδια που μπορεί να παίζουν: «Σε όλα τα είδη δουλειάς υπάρχουν κακά παραδείγματα, κατά μεγάλο ποσοστό γίνεται το δίκαιο, αλλά πάντα υπάρχει και η μειοψηφία».

Για τη συμβουλή που θα έδινε σε ένα παιδί που ξεκινάει τώρα: «Να αγαπάει το ποδόσφαιρο και να παίξει μπάλα στο επίπεδο που μπορεί, να μην πολεμάμε για αυτό που δεν μπορούμε, ταλέντο και γεννιέσαι και γίνεσαι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.