Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει στην πρωινή ζώνη;

Metrosport Team11 Απριλίου 2024

Αλλαγές στην πρωινή ζώνη φαίνεται πως έρχονται με τη νέα τηλεοπτική χρονιά, την ώρα που τα σενάρια για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις διάφορες εκπομπές δεν έχουν τέλος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φήμες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να αλλάζει... «βάρδια», αναλαμβάνοντας την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη 09:00 – 12:00, όπου ακούγονται εξίσου έντονα και τα ονόματα της Δανάη Μπάρκα και της Ελεονώρας Μελέτη.

Μάλιστα, η «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης φέρεται να έχει δεχθεί σχετική πρόταση, αν και είναι μάλλον δύσκολο να τη δεχτεί.

Σε κάθε περίπτωση, το κανάλι «επενδύει» στη συνέχεια της συνεργασίας με την «Ωραία Ελένη», η οποία συνεχίζει να έχει το προβάδισμα και θα είναι αυτή που θα κρίνει τελικά τι θα γίνει με τα συμβόλαια των υπολοίπων κυριών της πρωινο-μεσημεριανής ζώνης.

Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ελένη Μενεγάκη είναι πιο κοντά από ποτέ για ένα restart.

«Θα κάνω την ιστορική κωλοτούμπα που είχα πως η Ελένη Μενεγάκη δεν θα γυρνούσε στην πρωινή ζώνη. Με βάση το τηλεοπτικό σκηνικό και έτσι όπως διαμορφώνεται νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες και σοβαρές να δούμε την Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή καινούρια ζώνη που θα δημιουργήσει το Mega.

 Ενώ πριν από λίγο καιρό δεν θα έμπαινε καν στη διαδικασία -εάν της προταθεί- νομίζω ότι θα το συζητήσει. Στο Mega κάνει το μεσημεριανό για τρίτη χρονιά. Με βάση τις τηλεθεάσεις που κάνει και το τηλεοπτικό αποτέλεσμα που έχει, νομίζω ότι θα θέλει και η ίδια να κάνει μία αλλαγή τηλεοπτικού περιβάλλοντος με βάση την ώρα», ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.