Εκτός της Γκλάντμπαχ και σκάουτ της Άιντραχτ στην Τούμπα για Λημνιό!

Κώστας Πετρωτός15 Ιανουαρίου 2020

Η παρουσία απεσταλμένου της Γκλάντμπαχ στην Τούμπα για να παρακολουθήσει τον Δημήτρη Λημνιό ήταν γνωστή. Αλλωστε, η γερμανική ομάδα κάνει εδώ και καιρό σκανάρισμα στον νεαρό εξτρέμ του ΠΑΟΚ, αφού η πολιτική της είναι να τσεκάρει ένα παίκτη για ένα-δύο χρόνια σταθερά πριν πάρει απόφαση για να κάνει κρούση για την απόκτησή του.

Ωστόσο, ο σκάουτ της Γκλάντμπαχ δεν ήταν ο μοναδικός «κατάσκοπος» γερμανικής στην Τούμπα. Στα επίσημα βρέθηκε και απεσταλμένος της Άιντραχτ Φραγκφούρτης που δεν άφησε να φανούν περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιος ακριβώς ήταν ο λόγος της παρουσίας του. Στο παρελθόν, βέβαια, είναι γνωστό ότι και άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν βρεθεί στο στόχαστρο γερμανικών ομάδων (Πέλκας, Γιαννούλης κ.α.) και δεν αποκλείεται μία από αυτές να ήταν και η Άιντραχτ.

Φυσικά, η παρουσία σκάουτς ευρωπαϊκών συλλόγων χαροποιεί τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του γιατί βλέπει ότι οι παίκτες της ομάδας διατηρούν πολύ καλό όνομα στην ευρωπαϊκή αγορά. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να στείλει μήνυμα στη αγορά ότι θα πουλήσει μόνο πολύ ακριβά κάποιον ποδοσφαιριστή σ΄ αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.