ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Καντουρί και Φιλίπε Σοάρες εν όψει Άρη

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2022

Η προσοχή των παικτών και του προπονητή του ΠΑΟΚ έχει στραφεί στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας, με αντίπαλο τον Άρη στην Τούμπα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023. Δύο παίκτες κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Λουτσέσκου, για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο λόγος για τους Καντουρί και Φιλίπε Σοάρες.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έδωσε ο ΠΑΟΚ για την προετοιμασία της ομάδας: "Το παιχνίδι στο Περιστέρι ανήκει στο παρελθόν και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου πλέον στρέφει την προσοχή του στη μάχη κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας (04.01, 20:00). Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (30.12) στη Νέα Μεσημβρία. 
Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο Περιστέρι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο κομμάτι της τακτικής, ενώ στο τελευταίο μέρος είχαμε δίτερμα υψηλής έντασης στο μισό γήπεδο. 
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Φιλίπε Σοάρες δούλεψε ατομικά στο γήπεδο. Το Σάββατο (31.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.