Εκτός Μουντιάλ ο Κοτάρσκι και οι… πρώην του ΠΑΟΚ

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2022

Η παρουσία του στην προεπιλογή δημιούργησε προσδοκίες όμως ο Ντόμινικ Κοτάρσκι θα παρακολουθήσει το Μουντιάλ και την προσπάθεια της Εθνικής Κροατίας από την τηλεόραση. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έμεινε έξω από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ζλάτκο Ντάλιτς που επέλεξε τον Ίβο Γκρμπιτς για τη θέση του τερματοφύλακα μαζί τους Λιβάκοβιτς και Ίβουσιτς.

Ο Γκρμπιτς φαίνεται πως κέρδισε πόντους παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ήταν η τελευταία επιλογή του ομοσπονδιακού προπονητή της Hrvatska. Έτσι το όνειρο ενός Μουντιάλ μπαίνει στην αναμονή για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ που ασφαλώς και θα έχει την ευκαιρία του και στο μέλλον όντας μόλις 22 ετών.

Μεγαλύτερη μπορεί να είναι η απογοήτευση για δύο πρώην παίκτες του Δικεφάλου που είναι άγνωστο αν θα έχουν ανάλογες ευκαιρίες στο μέλλον. Τόσο ο Αντόνιο Τσόλακ όσο και ο Γιόσιπ Μίσιτς, ήταν στην προεπιλογή αλλά «κόπηκαν» από την τελική αποστολή που θα ταξιδέψει για το Κατάρ. Στα 29 χρόνια του ο πρώτος και στα 28 ο δεύτερος, θεωρητικά έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους για ένα Μουντιάλ.

Στην αποστολή των Κροατών, όπως αναμενόταν, συμπεριλήφθηκε ο Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ. Η πλήρης λίστα…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.