H αποστολή του Άρη για Ολυμπιακό: Ποιοι έμειναν εκτός

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2021

Με δύο σημαντικές απώλειες, που ήταν γνωστές από χθες, ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου η προετοιμασία του Άρη για την δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εκτός απόστολης παρέμειναν όπως αναμενόταν οι Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Παράλληλα, εκτός έμεινε και ο Μάριος Σιαμπάνης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής (7η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (10/02) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Ganea, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Mateo Garcia και Javier Matilla».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.