«Έκθεση BEYOND 4.0 μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη»

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2021

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕθ Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metrop[olis 95,5 και μίλησε για καινοτόμα έκθεση την BEYOND 4.0.

Αναλυτικά όσα είπε

«Το 4.0 παραπέμπει παραπέρα από την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση και το BEYOND ότι είμαστε μπροστά στην τεχνολογία, θα θέλαμε να είμαστε μπροστά στην τεχνολογία αλλά δεν είμαστε ακόμα. Είναι μια έκθεση που δεν αφορά μόνο την τεχνολογία με την κλασσική της έννοια αλλά την καινοτομία, το μέλλον. 

Χωρίζεται σε 3-4 κομμάτια. Ένα είναι το εμπορικό κομμάτι των επιχειρήσεων, οι γνωστές επιχειρήσεις πληροφορικής είτε αφορούν Hardware, είτε Software . Πάνω από 60 starts apps να ωθεί σε επιχειρήσεις νέα παιδιά, νέα μυαλά. Μάλιστα, γίνεται και ένας διαγωνισμός μεταξύ των starts apps που οι τρεις καλύτεροι θα πάνε στην Ιταλία, για να πάρουν χρηματοδότηση από διεθνείς επενδυτές.

Ένα άλλο κομμάτι είναι το συνεδριακό, που ξεκίνησε σήμερα, πολύ ωραίες εκδηλώσεις, κυρίως,  όσο αφορά την τεχνητή νοημοσύνη. Τέλος, ένα κομμάτι των πανεπιστημίων, τη δουλεία που κάνουν και δεν φαίνεται και δεν ξέρουμε. Η οποία κάποια στιγμή πρέπει να βγει για να δείξουμε ότι τα ελληνικά πανεπιστήμια και αυτά παράγουν, απλώς έχουν εμπόδια να τα επικοινωνήσουν με την κοινωνία. 

Αυτή είναι η πρώτη έκθεση. Την είχαμε ξεκινήσει πέρυσι για την κάνουμε, θα ήταν τιμώμενος ο δήμος  του Σαν Φρανσίσκο, δυστυχώς η πανδημία δεν μας το επέτρεψε. Φέτος γίνεται χωρίς τιμώμενη πόλη αλλά έπρεπε να την κάνουμε.

Αν στηρίξουμε και την προσέξουμε θα είναι η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην Ανατολική Μεσόγειο. Η αντίστοιχη της είναι στη Βαρκελώνη, που πιάνει κυρίως την Κεντροδυτική Ευρώπη. Η δική μας φιλοδοξεί να είναι ένα σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή μας.

Όποιος ενδιαφέρεται να έρθει να έρθει μπορεί να κάνει εγγραφή και με την κάρτα του ή αν είναι φοιτητής να κάνει εγγραφή στην είσοδο, με πιστοποιητικό παρακολούθησης. Μ ε την προϋπόθεση να είναι εμβολιασμένοι ή να έχουν πιστοποιητικό ότι έχουν νοσήσει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.