Εκτέλεσε ντίλερ που προστάτευε γιατί αρνούνταν να τον... πληρώσει!

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2026

Τον διακινητή ναρκωτικών, με τον οποίον συνεργαζόταν, εκτέλεσε ένας αστυνομικός στο Μιλάνο, καθώς το θύμα φέρεται να αρνούνταν να πληρώσει το...«χαράτσι» που του είχε επιβληθεί.

Όπως μετέδωσαν τα ιταλικά Μέσα, η δολοφονία με δράστη τον αστυνομικό, Καρμέλο Τσιντουρίνο, σημειώθηκε, όταν ο δράστης εκτέλεσε τον 24χρονο Μαροκινό, υποστηρίζοντας ότι τον απειλούσε με περίστροφο. Ωστόσο, η εισαγγελική έρευνα έδειξε ότι ο 24χρονος δεν οπλοφορούσε και ότι, μετά την δολοφονία, ο Τσιντουρίνο φέρεται να ακούμπησε κοντά στο πτώμα του ένα πλαστικό περίστροφο. Μάλιστα, ο 40χρονος αστυνομικός φέρεται να απαιτούσε από τον διακινητή την καταβολή 200 ευρώ και 5 γραμμαρίων κοκαΐνης, σε καθημερινή βάση, για να του προσφέρει προστασία και να τον αφήνει να κάνει ανενόχλητος τις δοσοληψίες του.

Μεταξύ άλλων, ο συλληφθείς αστυνομικός είχε θέσει υπό την προστασία του, άλλους δυο διακινητές ναρκωτικών, οι οποίοι ζουν στην πολυκατοικία όπου μένει και ο ίδιος. «Πρόκειται για ιστορία που μας προκαλεί ιδιαίτερη θλίψη, αλλά δεν θα υπάρξει κανενός είδους ευνοϊκή μεταχείριση», δήλωσε ο επικεφαλής της Αστυνομίας του Μιλάνου, με την τοπική αστυνομία να συνεχίζει την έρευνα για τυχόν εμπλοκή συναδέλφων του στην υπόθεση. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.