«Καρατόμηση» Τσαγκαράκη, Παπαπέτρου! Έκτακτο συμβούλιο στην ΕΠΟ

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2021

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στη διαιτησία μετά τα «φαλτσοσφυρίγματα» των Πέτρου Τσαγκαράκη και Τάσου Παπαπέτρου στον αγώνα του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό.

Ο Χανιώτης ρέφερι του αγώνα και ο διεθνής Αθηναίος διαιτητής που ήταν στο VAR δεν είδαν ούτε το χέρι-πέναλτι του Σεμέδο, ούτε το φάουλ του Μπρούμα στον Στρούγγη στη φάση του γκολ ούτε και την αποβολή του Μπα για την κλωτσιά στον Μάτιτς.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα ζητήσουν μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να θέσει εκτός πινάκων τους δύο διαιτητές.

Μέσα στη μέρα, αναμένεται να συγκληθεί έκτακτη συνεδρίαση της ΕΕ της Ομοσπονδίας στην οποία θα ζητηθεί από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να πάρει τις σφυρίχτρες από διαιτητές που προκαλούν με τις αποφάσεις τους, είτε βρίσκονται εντός γηπέδου είτε στο VAR.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν εξέδωσαν ανακοινώσεις για τα «όργια» που έγιναν στο Περιστέρι. Οι άνθρωποι των δύο Δικεφάλων θεωρούν ότι το θέμα δεν είναι επικοινωνιακό για να αναλωθούν σε ανακοινώσεις αλλά ουσιαστικό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.