Εκπληκτικός Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε τόσο όσο χρειαζόταν, επικράτησε 3-0 σετ του Γίρι Λεχέτσκα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ.

Ο Έλληνας τενίστας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κράτησε το σερβίς του ενώ δημιούργησε και τις προϋποθέσεις για να κάνει το break. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στον αγώνα και από την αρχή θέλησε να κυριαρχήσει στο κορτ. Ο 24χρονος Έλληνας κράτησε το σερβίς του και στο πέμπτο break point που είχε το κατάφερε και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το πρώτο σετ. 

Στο δεύτερο, ο Λεχέτσκα δημιούργησε πέντε break points στο τέταρτο game, όμως ο Τσιτσιπάς κατάφερε να βγει από τη δύσκολη θέση. Στα επόμενα games οι δύο αθλητές κράτησαν το σερβίς τους και έτσι οδηγηθήκαμε στο τάι μπρέικ.

Ο Τσιτσιπάς κυριάρχησε, έχασε μόλις δύο πόντους και έκλεισε το σετ με 7-6. Η μάχη ανάμεσα στους δύο τενίστες συνεχίστε και στο τρίτο σετ με τον Λεχέτσκα να πιέζει και έφτασε σε τριπλό break point στο έβδομο game αλλά ο Έλληνας τενίστας ανέτρεψε την κατάσταση και έφυγε νικητής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.