Εκανε πρόταση στον Τζόνσον της Καντού ο Ηρακλής

Στέλιος Παρθενάκης16 Ιανουαρίου 2022

Ο Ηρακλής παραμονές του σημερινού αγώνα με τον Προμηθέα και με δεδομένο ότι παίζει χωρίς… τρεις ξένους σε σχέση με τις άλλες ομάδες, προσπαθεί να πείσει τον Αμερικανό σκόρερ Ρόμπερτ Τζόνσον (26, 1.92).

Ο Τζόνσον που έχει 19.2 πόντους φέτος μέσο όρο στην Ιταλική Α2, όπου έπεσε η Καντού και θέλει να επιστρέψει στη Lega Uno, είναι αρνητής του εμβολίου και δεν μπορεί να παίξει άλλο εκεί, καθώς η συμμετοχή των αθλητών στην Α2 είναι μόνο με εμβολιασμό. Η Καντού προσπαθεί να τον κρατήσει, έκανε προσπάθεια να αλλάξει τον… κανονισμό στην κατηγορία, αλλά δεν τα κατάφερε και ο παίκτης πρέπει να αποχωρήσει!

Οι “κυανόλευκοι” έκαναν πρόταση, αλλά το κασέ του παίκτη είναι πολύ υψηλό και θα είναι θαύμα αν πειστεί να έρθει στη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που τον θέλουν Γερμανικές και Τουρκικές ομάδες. Εκεί, άλλωστε, στην Τουρκία, έπαιζε και πέρσι, στην Φετιγιέ, η οποία “έπεσε”, ενώ τα προηγούμενα δύο χρόνια έπαιζε στην Πάρμα Περμ που παίζει στη VTB League και στο FIBA Europe Cup.

Ο Τζόνσον είναι από το κολέγιο της Ιντιάνα, μετά πήγε έναν χρόνο στη G-League, στη θυγατρική των Μπακς (Ουισκόνσιν Χερντ) και μετά στην Πολωνία, στη Γκόρνικ, όπου είχε 20.6 πόντους μέσο όρο.

Είναι πολύ καλός παίκτης, που θα μπορούσε να… σώσει μόνος του τον Ηρακλή, όπως λένε κάποιοι, αλλά πολύ δύσκολα έρχεται στην Ελλάδα. Η πρόταση, πάντως, έγινε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.