Έκανε η μύγα ΑΕΚ κ@λ@ και βγάζει πύον

Στέλιος Γρηγοριάδης16 Ιανουαρίου 2020

Του Στέλιου Γρηγοριάδη

Οι διαμαρτυρίες και οι καταγγελίες του επίσημου Ολυμπιακού ξεπέρασαν κάθε όριο αστειότητας και καταδικάστηκαν, αυτονόητα, στη συνείδηση όλων των Ελλήνων φίλων του ποδοσφαίρου. Το ίδιο και τα δημοσιεύματα του ερυθρόλευκου Τύπου, ο οποίος προσπαθεί να υποστηρίξει φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις επειδή, πολύ απλά, αυτό είναι υποχρεωμένος να κάνει. Ωστόσο, η κοινή γνώμη κατανοεί το κίνητρο των ανθρώπων του Ολυμπιακού. 

Είχαν συνηθίσει στην “κανονικότητα” που επέβαλαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι δικοί τους πανίσχυροι οικονομικά μεγαλομέτοχοι και τώρα, που ξεβολεύτηκαν με την παρουσία του μεγάλου ανταγωνιστή Ιβάν Σαββίδη, τη χρησιμοποίηση ξένων διαιτητών και τη χρήση του VAR, τρέμουν μην τυχόν μείνουν για πολλά χρόνια πίσω από τον νέο κυρίαρχο που λέγεται ΠΑΟΚ. Λογική και αναμενόμενη η αντίδρασή τους, ανεξάρτητα από το ύφος και την ποιότητά της.

Αντίθετα, κατάπληξη προκαλούν οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΑΕΚ και τα δημοσιεύματα των κιτρινόμαυρων κονδυλοφόρων. Οχι μόνο γιατί... ξεχειλίζουν από πύον για τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο γιατί στερούνται ερείσματος, λόγου και αιτίας, αλλά και γιατί δεν υπηρετούν καν κάποιο… έννομο συμφέρον. Οι της ΑΕΚ ξεβράζουν από μέσα τους απύθμενο μίσος για τον ΠΑΟΚ, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχει τυφλώσει τους ερυθρόλευκους, ενώ η δική τους ομάδα δεν είναι καν ανταγωνιστής του ΠΑΟΚ. Στο Κύπελλο, από ευνοϊκές συγκυρίες, βρέθηκε τρεις φορές στον τελικό, αλλά οι δυσμενείς συγκυρίες τής “έστειλαν” αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα απλώς να συμμετέχει στη διαδικασία που ανέδειξε και τις τρεις αυτές φορές κυπελλούχο τον ΠΑΟΚ. 

Οι δύο από τους τελικούς έγιναν στην έδρα της, το ΟΑΚΑ, ενώ και στους τρεις… δεν υπήρχε ΑΕΚ στο γήπεδο. Στο Πρωτάθλημα, της χάρισαν έναν τίτλο με τρόπο που καταγράφηκε ως μοναδικός και ανεπανάληπτος στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά χρονικά, αλλά τον επόμενο χρόνο (πέρσι) έλαμψε η γύμνια της και φέτος αποδεικνύεται πάλι ότι αυτή η ομάδα δεν δικαιούται ούτε στα όνειρα των πιο φανατικών οπαδών της να “βλέπει” τίτλο.

Ενώ, λοιπόν, οι της ΑΕΚ δεν έχουν τις δυνατότητες να διεκδικήσουν και να χάσουν τίποτε από τον ΠΑΟΚ και ενώ θα έπρεπε να ασχολούνται με τους ανταγωνιστές του βεληνεκούς της δικής τους ομάδας, ξερνούν δηλητηριώδη χολή για τον ΠΑΟΚ, ξεχνώντας την παραδοσιακή έχθρα τους με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό και φτάνοντας στο σημείο να αποτελούν ουρά του Ολυμπιακού στην προσπάθειά του να μας πείσει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε ξαφνικά από κανονικό αναξιόπιστο και ότι γι’ αυτό ευθύνονται η ΕΠΟ και ο Περέϊρα.

Αν διαβάσετε τι γράφουν τα κιτρινόμαυρα φερέφωνα θα φρίξετε. “Αδικείται κατάφωρα η ΑΕΚ όποτε παίζει με τον ΠΑΟΚ, εδώ και 4,5 χρόνια”! Αντί να λένε “ευχαριστώ” για το χάρτινο Πρωτάθλημα, αντί να ευγνωμονούν τους διαιτητές για τις ελάχιστες φορές που γλίτωσαν την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ζητούν και τα ρέστα. Χόρτασε η ψείρα από το Πρωτάθλημα - δώρο και βγήκε στον γιακά. Η, αλλιώς, έκανε η μύγα κ@λο και έχ..ε τον κόσμο όλο...

ΥΓ. Μεγάλο ελάττωμα να μην ξέρεις ποιος πραγματικά είσαι

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.