Εισβολή θαυμαστή του Μέσι στο Μαγιόρκα-Μπαρτσελόνα

Στέφανος Αβραμίδης14 Ιουνίου 2020

Χωρίς θεατές γίνονται τα παιχνίδια της La Liga λόγω του κορωνοϊού, αλλά οι περιορισμοί δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν έναν θαυμαστή του Λιονέλ Μέσι από το να εισβάλει στον σαββατιάτικο (13/6) αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μαγιόρκα.

Φορώντας μία φανέλα της Αργεντινής με το νούμερο 10 του Μέσι και κρατώντας το τηλέφωνό του, ο οπαδός μπήκε περπατώντας στο γήπεδο το 52ο λεπτό και πλησίασε τον Τζόρντι Άλμπα, προτού κατευθυνθεί προς τον Μέσι.

Ο εισβολέας αντιμετωπίστηκε από φρουρούς ασφαλείας πριν μπορέσει να κάνει οποιαδήποτε επαφή με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ενώ δύο αστυνομικοί τον βοήθησαν στην απομάκρυνσή του από το γήπεδο.

Αργότερα ο οπαδός είπε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Cope ότι ήταν Γάλλος υπήκοος που ζούσε στη Μαγιόρκα και ότι είχε πηδήξει ένα φράχτη δύο μέτρων για να μπει στο στάδιο λίγο πριν από το ημίχρονο.

«Το είχα προγραμματίσει από τότε που ήξερα ότι ο αγώνας θα γίνει, ήθελα μια φωτογραφία με τον Μέσι και να τον συναντήσω γιατί είναι το είδωλό μου», είπε, αρνούμενος να δώσει το όνομά του.

«Πήρα μια φωτογραφία, αλλά δεν ήταν πολύ καλή και η αστυνομία με έκανε να τη διαγράψω. Σταμάτησα με τον Τζόρντι Άλμπα για να του πω ότι πήγαινα για τον Μέσι. Ήταν μια ωραία εμπειρία» πρόσθεσε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.