«Είστε καλύτεροι, πάμε ενωμένοι»

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2020

Με ξεκάθαρα μηνύματα προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, επιχειρεί η τεχνική ηγεσία της ομάδας, να τους τονώσει το ηθικό, για να ανταποκριθούν στο δύσκολο (ματς - παγίδα κατά πολλούς) παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα. Ο Πάμπλο Γκαρσία ζητά από όλους εγρήγορση και παράλληλα τους «φτιάχνει» για το σημαντικό ματς.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός και οι συνεργάτες του (Σνάουτσνερ, Γκαλίνοβιτς, Αμανατίδης, Δανιηλίδης) αλλά και ο Χρήστος Καρυπίδης σε αλλεπάλληλα τετ α τετ που έχουν με τους παίκτες, τονίζουν πως η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί με νίκες, αρχικά κόντρα στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια τον Ιανουάριο, στα οκτώ ματς που θα κληθούν να δώσουν στο Πρωτάθλημα. Παράλληλα με την μεταγραφική ενίσχυση που προέχει, η ομάδα πρέπει να σταθεί στο ύψος της, στο κυριακάτικο ντέρμπι.

Ο Γκαρσία που συνηθίζει να μιλάει στους παίκτες, στο κέντρο του γηπέδου, πριν από την έναρξη της προπόνησης, τους λέει μεταξύ των άλλων: «Ξεχάστε ότι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι. Προχωράμε ενωμένοι, γιατί έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας. Είστε καλύτεροι, δείξτε το εναντίον του Παναθηναϊκού. Να είστε αποφασισμένοι έως το τέλος. Μας περιμένουν πολλά και δύσκολα παιχνίδια, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Μην ξεχνάτε πως κάθε ματς είναι και ένας τελικός. Ξεχάστε ότι έγινε, πάμε για νέο τελικό».

Στο ίδιο μήκος κύματος γίνονται οι σχετικές αναφορές στα τετ α τετ που έχουν οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της τεχνικής ηγεσίας και του ποδοσφαιρικού τμήματος με τους παίκτες. Από τις δύο προπονήσεις που θα γίνουν σήμερα και αύριο, ο Γκαρσία, αναμένεται να καταλήξει στην οριστική ενδεκάδα, την οποία προτίθεται να παρατάξει στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Το ευχάριστο είναι πως ο Ελ Καντουρί επιστρέφει στην διάθεση της τεχνική ηγεσίας και λογικά θα είναι βασικός. Η παρουσία του Μαροκινού στο αρχικό σχήμα, μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στην ανάπτυξη και φυσικά στην δημιουργία φάσεων, καθώς οι μπαλιές που μπορεί να περάσει στον άξονα, θα βοηθήσουν τους επιθετικούς να μπουν απειλητικά στην αντίπαλη περιοχή.

Η ανάλυση του αντιπάλου θα γίνει διεξοδικά, καθώς θα ζητηθεί από τους παίκτες, να προσέξουν πολύ, τα ατού του Παναθηναϊκού και τις κινήσεις που κάνουν συγκεκριμένοι παίκτες του, στο γήπεδο.

Μέχρι χθες ο Γκαρσία δεν είχε δείξει τις επιλογές του για το βασικό σχήμα, όμως προτίθεται να βασιστεί στον κορμό, που είχε επιλέξει και στα προηγούμενα ματς.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.