Είσαι μάγκας Φερνάντο! ΜΑΓΚΑΣ!

Γιώργος Ζαΐρης24 Ιουλίου 2021

Επιτρέψτε μου το σημερινό μου σχόλιο να είναι αφιερωμένο στον Φερνάντο Βαρέλα και να αφήσω στην άκρη τη χθεσινή μέρα στο Απελντοορν που κύλησε ομαλά και με το ίδιο καλό τέμπο. Θα αφήσω και στην άκρη τα όσα σημαντικά είπε ο Λουτσέσκου και μπορείτε να τα διαβάσετε σήμερα στην «Μ». Θα αποθεώσω τον ΜΑΓΚΑ, Φερνάντο Βαρέλα. Εδώ στο… Απελντοορν διαδικτυακά έδωσε εξετάσεις στην Πορτογαλία και πήρε το απολυτήριο λυκείου! 

Ο άνθρωπος μπορεί να έχει λύσει το οικονομικό πρόβλημα ακόμη και για τα δισέγγονα του, μπορεί να είναι ένας πλούσιος σε τραπεζικούς λογαριασμούς ποδοσφαιριστής, αλλά πλέον είναι… ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ σε συναισθήματα! Γιατί δεν μπόρεσε να τελειώσει το σχολείο στα 16 του καθώς τότε έγινε πατέρας και αναγκάστηκε να δουλέψει. 

Όλο αυτό το διάστημα το είχε μέσα του σαράκι. Να πάρει απολυτήριο. Και μέσα σε διάστημα επτά μηνών κάλυψε ύλη τριών ετών. Όχι σε διάστημα που ήταν τραυματίας, όχι σε διάστημα που δεν έπαιζε ποδόσφαιρο αλλά σε ένα διάστημα που ο κόσμος τον έκραζε, του έλεγε ότι τον ενδιαφέρει μόνο το χρήμα και πως καλό θα ήταν να φύγει! Και τα κατάφερε! Την ίδια στιγμή παίκτες (όχι κατ’ ανάγκη συμπαίκτες του) στα 20 ή στα 21 τους, θεωρούν ότι έχουν όλο τον κόσμο στα πόδια τους επειδή κλωτσούν μια μπάλα και έχουν χιλιάδες ακολούθους στο Instagram.

Κάντε εσείς τη μοιραία σύγκριση. Ο Φερνάντο απέδειξε πόσο μάγκας είναι. Και είναι ΦΑΡΟΣ για όλους όσους θεωρούν ότι κάθε όνειρο κάποια στιγμή θα γίνει άπιαστο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.