Είναι τελικά ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου;

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2022

Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να είναι αινιγματική, αλλά η φημολογία αναφέρει ότι ένας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της Φίλιππο Τσαγκρίδη, και ένα ταξίδι - αστραπή στο χριστουγεννιάτικο Λονδίνο μαζί με τον νέο αγαπημένο της. 

Η παρουσιάστρια σήμερα ξεκίνησε την εκπομπή με ένα παράπονο προς τον σκηνοθέτη της, για το άστοχο χριστουγεννιάτικο τραγούδι που είχε επιλέξει για την έναρξη της Super Κατερίνα.

Στη συνέχεια ανέφερε πως προτιμά τα πιο beat χριστουγεννιάτικα άσματα και πως το αγαπημένο της είναι ένα τραγούδι της Δέσποινας Βανδή με τον στίχο «...περίμενα με την ψυχή στο στόμα για να'ρθεις», αναφερόμενη προφανώς στο τραγούδι «Κάλαντα», λιγότερο γνωστό τραγούδι της Δέσποινας. Αυτό όμως έδωσε και την ευκαιρία στον Γρηγόρη Γκουντάρα να της πει ότι είναι φρεσκοερωτευμένη. 

Η Κατκεν, δεν ήθελε όμως ούτε να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να διαψεύσει την είδηση. Ο νέος της σύντροφος όπως φημολογείται είναι ο Βαγγέλης Ροδόπουλος, διευθύνων σύμβουλος των ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ένας επιχειρηματίας χαμηλών τόνων. Υπήρξε ζευγάρι με τη Μαρία Ηλιάκη το 2014.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.