«Ο Τζίμας μπορεί και πλάγια γιατί είναι γρήγορος, μπορεί και φορ γιατί έχει το γκολ»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γυμναστής του Στέφανου Τζίμα και παλαίμαχος άσος του Αρη, Γιώργος Χατζόγλου, και μίλησε για τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ, τον χαρακτήρα του και τη διαχείριση που πρέπει να γίνει. Επίσης, έδωσε συγχαρητήρια στον Δικέφαλο που δίνει βάση στις ακαδημίες του.

Μεταξύ άλλων όσα ανέφερε:

«Είμαι 25 χρόνια στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο και είχαν πολλά παιδιά ταλέντο. Εχουν περάσει από εδώ ο Τζόλης, ο Τσιγγάρας, ο Τσαούσης και άλλα παιδιά που ήταν ταλέντα και έπαιξαν. Είναι νωρίς να τον κρίνουμε. Εγώ βλέπω ότι στο ματς που έπαιξε ως αλλαγή, την άλλη μέρα το πρωί ήρθε κανονικά στο σχολείο από τις 8. Τον παρομοιάζω με τον Απόστολο Βέλλιο, όταν έπαιζε στον Ηρακλή και την άλλη μέρα ήρθε να παίξει στο σχολικό πρωτάθλημα. Όταν πρωτοείδα τον Κωνσταντέλια είπα αυτός δεν τρέχει, μετά την 2η είπα σε ένα φίλο μου κάτσε να τον απολαύσουμε» τόνισε αρχικά.

Για τον Στέφανο Τζίμα: «Έχει το γκολ, για το ύψος του είναι ταχύς, έχει τεχνική δεν φοβάται και το μόνο που λείπει είναι οι εμπειρίες. Και πλάγια μπορεί να παίξει γιατί είναι γρήγορος. Και φορ μπορεί να παίξει γιατί έχει το γκολ. Είναι σοβαρό παιδί και οι γονείς πρέπει να τον κρατήσουν για να μην ξεφύγει. Φανταστείτε πως στα διαλείμματα κάποια παιδάκια του ζητάνε αυτόγραφο. Είναι εύκολο να ξεφύγει. Προσπαθεί και στα μαθήματα γιατί είναι δύσκολο να το συνδυάσει με τις προπονήσεις. Κανένας καθηγητής δεν έχει παράπονο από τον Στέφανο. Είναι προσγειωμένος, χαμηλών τόνων και τον πιστεύω πολύ. 

Για μένα στην πρώτη ευκαιρία που θα βρει ο κ.Λουτσέσκου να τον βάλει για λίγα λεπτά και σιγά σιγά θα έρθει η ώρα του. Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που δίνει βάση στις ακαδημίες και ειδικά στον κ.Πουρλιοτόπουλο. Μου αρέσει να παίζουν Ελληνάκια στις ομάδες μας, να παίζουν οι ξένοι όταν ξεχωρίζουν. Ο Αρης πρέπει να βελτιώσει το θέμα με τις ακαδημίες του, έχει βγάλει παίκτες στο παρελθόν. Όταν παίζουν Ελληνες πιτσιρικάδες, τότε θα γεννηθούν και Αρειανάκια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.