Είναι δικό του, έτοιμος να γράψει ιστορία

Metrosport Team21 Μαΐου 2022

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης

Θέλει να στεφθεί με επιτυχία η σεζόν, αυτό υποστηρίζει ο Λουτσέσκου τις τελευταίες ημέρες στις δηλώσεις του και αυτό πρακτικά ζητά από τους ποδοσφαιριστές του. Να γράψουν ιστορία. Με ποιόν τρόπο;

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου που θα συνδυαστεί με την εξαιρετική πορεία της ομάδας στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Κόνφερενς Λιγκ και την κατάληψη της δεύτερης θέσεως στο Πρωτάθλημα. Απόψε το βράδυ στις 20:00 (ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5, live metrosport.gr, τηλεοπτικά από τo Cosmote TV 1) από το Ολυμπιακό στάδιο, ο Δικέφαλος θέλει να ξεπεράσει με επιτυχία το δύσκολο εμπόδιο του Παναθηναϊκού. 

Ενός αντιπάλου, που θα είναι αποφασισμένος και διψασμένος για να βάλει “δύσκολα” στον ΠΑΟΚ. Ομως, ο Δικέφαλος, οι παίκτες του κυρίως, έχοντας παίξει σε αρκετούς κρίσιμους αγώνες από την έναρξη της σεζόν έως και σήμερα, καλούνται να διαχειριστούν με επιτυχία μία ακόμη κρίσιμη αναμέτρηση. Και αυτή την φορά, να κατακτήσουν ένα τρόπαιο.

Το ένατο Κύπελλο στην πολύχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ, το οποίο θα είναι το πέμπτο την τελευταία εξαετία για τον Δικέφαλο. Ολοι διψούν για την κατάκτηση αυτού του τροπαίου και στην πράξη θέλουν να δείξουν ότι το θέλουν περισσότερο.

Ο Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους παίκτες, εκτός του άτυχου Μιχαηλίδη που όμως αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα με προορισμό την Αθήνα. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ και με την θερμή συμπαράσταση 22.000 οπαδών του, θα διεκδικήσει και εν τέλει θα κατακτήσει ένα ακόμη τρόπαιο για να στείλει σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα, πως αυτή η ομάδα, κάθε χρόνο έχει την δυνατότητα να κατακτά ένα τουλάχιστον τίτλο.

Οι πιθανές συνθέσεις: 

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουανκάρ, Πέρεθ, Βιγιαφάνες, Γκατσίνοβιτς, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Αϊτόρ

Πάγκος: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Κουρμπέλης, Σάρλια, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Άκπομ

Πάγκος: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης Τέιλορ, Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Σοάρες, Μιτρίτσα, Μουργκ, Ζαμπά, Τσόλακ , Ολιβέιρα , Κούτσιας .

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.