Είναι αναπόφευκτο να οδηγηθεί ο ΠΑΟΚ σε επιλογή αθλητικού διευθυντή

Κώστας Πετρωτός29 Ιουνίου 2021

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν αισθάνεται ότι υπάρχει η ανάγκη για την έλευση αθλητικού διευθυντή. Υπάρχει ένα τιμ συνεργατών γύρω από τον γιο του Γιώργο και το τμήμα σκάουτινγκ, η Μαρία Γκοντσάρεβα που αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις για τα οικονομικά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου που καλείται να εγκρίνει παίκτες που του παρουσιάζονται.

 Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένα πρόσωπο στο οποίο να συγκεντρώνεται όλη η ευθύνη για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, είναι αναπόφευκτο να δημιουργεί φθορά. 

Οι χθεσινές δηλώσεις του Λουτσέσκου στην Ρουμανία είναι ένα μικρό παράδειγμα. Από πολύ κόσμο εκλήφθηκαν ως… απόσταση που κράτησε ο 52χρονος τεχνικός από τις έως τώρα επιλογές μεταγραφών, σαν να μην ήθελε να τις χρεωθεί. 

Δεν είναι, ο Λουτσέσκου ήθελε απλά να εξηγήσει τον τρόπο λειτουργίας στα μεταγραφικά, όμως είναι προφανές ότι η απουσία ενός τεχνικού διευθυντή που θα μπορεί να εξηγήσει και το σκεπτικό της κάθε επιλογής δημιουργεί μία φθορά που εν τέλει είναι αχρείαστη. 

Η έλευση ενός αθλητικού διευθυντή θα φέρει μια ισορροπία και θα αποτελέσει την ασπίδα για να δουλεύει ο υπόλοιπος μηχανισμός απροσπέλαστος και ουσιαστικά θα φύγει ο ΠΑΟΚ από την άβολη θέση ο καθένας να μιλά για το κομμάτι του δικού του ρόλου. Θα υπάρχει ένα πρόσωπο που θα εκπροσωπεί την πολιτική της ΠΑΕ στις μεταγραφές κι αυτό θα κάνει πιο κατανοητό στον κόσμο το πώς και το γιατί των επιλογών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.