«Είμαστε σκληροί για να πεθάνουμε, θέλουμε δυναμικό παρών στη Μίκρα για το ματς με τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο team manager της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Γιάννης Γιαννάκης και αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη στην έδρα της ΑΕΚ, το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στη Μίκρα, αλλά και τους φετινούς στόχους των «κιτρινόμαυρων». 

«Είμαστε σκληροί για να πεθάνουμε παρότι είχαμε δυο ήττες στον δεύτερο γύρο. Πήγαμε στην Αθήνα κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα και έδρα και μπορέσαμε να νικήσουμε με ανατροπή. Δείξαμε ότι έχουμε βάθος και καλύψαμε τις απουσίες πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο διπλό. Μας δίνει πολύ δύναμη αυτό το αποτέλεσμα για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. 

Όλες οι ομάδες είναι κοντά, είναι το πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα των τελευταίων ετών και η κατηγορία έχει γεμίσει αστέρες. Ο ΠΑΟΚ έχασε από τη Λαμία, εμείς κερδίσαμε την ΑΕΚ και αυτό δείχνει το πόσο ανταγωνιστικό και αμφίρροπο είναι το φετινό Πρωτάθλημα. Υπάρχει ποιότητα στο Πρωτάθλημα και είναι κρίμα που ο κόσμος δεν μπορεί να παρακολουθεί από την τηλεόραση τα παιχνίδια. Μόνο το πόλο βλέπουμε στην τηλεόραση και δυστυχώς το βόλεϊ δεν έχει την ίδια προβολή. Μία ομάδα που είναι έβδομη μπορεί να μπει μέσω των πλέι οφ στην τετράδα. Εμείς δεν μένουμε ήσυχοι. Οι στόχοι μας ήταν από την αρχή να είμαστε τουλάχιστον στην οκτάδα κι αν πάμε τετράδα θα είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Η ομάδα είναι μέσα στην τετράδα συνεχώς, θέλουμε να τερματίσουμε όσο το πιο δυνατό ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. 

Στο ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο το Σάββατο θέλουμε τον κόσμο του Άρη στο πλευρό μας. Είναι απόρθητη η Μίκρα εδώ και 11 αγωνιστικές και ελπίζουμε να συνεχιστεί κι αυτό στο ματς με τον Ολυμπιακό. Θυμάστε χάναμε από τον Παναθηναϊκό 20-24 και ο κόσμος μας έδωσε την ώθηση να πάρουμε το σετ και να φτάσουμε στο τέλος στη νίκη. Αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα αξίζει με την παρουσία της να δει γεμάτη Μίκρα. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.