«Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον χιονιά»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2021

Οι μετεωρολόγοι μιλούν για ένα κύμα χιονιά που θα σαρώσει την Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να είναι έντονα τα φαινόμενα και χρειάζεται να παρθούν μέτρα για να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, και ο Αντιδήμαρχος Πανοράματος, Γιάννης Καρτάλης, μίλησαν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι είναι έτοιμοι. 

Παντελής Τσακίρης: «Υπάρχει στόλος οχημάτων, είμαστε έτοιμοι»

«Είμαστε πανέτοιμοι. Τα φαινόμενα θα ενταθούν από αύριο τις πρώτες πρωινές ώρες. Μας ενημέρωσαν ότι θα αρχίσουν από νωρίς τα φαινόμενα. Υπάρχει στόλος οχημάτων για να αντιμετωπίσουμε τα φαινόμενα. Θα ήθελα να πω στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους. Ο παγετός θα κρατήσει μέχρι την επόμενη Παρασκευή». 

Γιάννης Καρτάλης: «Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα»

«Ειμαστε σε πλήρη ετοιμότητα. 40 οχήματα, εκ των οποίων τα 22 είναι εκχιονιστικά, είναι έτοιμα. Το Σάββατο θα κυλήσει πιο ομαλά από την Κυριακή. Δείχνει χιονόνερο και θα κορυφωθεί η ημέρα. Την Κυριακή θα είναι η χειρότερη μέρα. Όλος ο μηχανισμός θα είναι σε επιφυλακή. Θα πρέπει και ο κόσμος να κάνει τις απαραίτητες μετακινήσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.