«Είμαστε ομάδα με καρδιά και παίκτες νικητές στα αποδυτήρια»

Γιώργος Ζαΐρης05 Νοεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ δεν έφτασε σε μια απλή νίκη απέναντι στην PSV αλλά σε έναν θρίαμβο. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία φρόντισε να προσγειώσει τους πάντες θέλοντας να κοιτάξει την επόμενη μέρα ασχέτως αν ο Δικέφαλος πλέον είναι στη δεύτερη θέση, έχοντας δυο βαθμούς παραπάνω από την ολλανδική ομάδα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός της ομάδας: 

"Στο πρώτο μέρος δυσκολευτήκαμε. Θέλαμε να παίξουμε γρήγορα μπροστά αλλά δεν το καταφέραμε. Τόσο ο Τσόλακ όσο και ο Μπίσεσβαρ προσπάθησαν και αυτοί αλλά έπρεπε να αλλάξουμε τα πράγματα για αυτό και έγιναν οι αλλαγές που έκαναν καλή δουλειά. Σε ότι αφορά τον Τσόλακ, δούλεψε πολύ για την ομάδα. Πάντα το πρώτο μέρος είναι πιο δύσκολο για κάθε παίκτη. Θέμα τακτικής ήταν η αλλαγή και για αυτό έγινε".

Ρωτήθηκε για το τι είπε στο ημίχρονο στους παίκτες του: "Θέλουμε να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να πιέσουμε. Αυτό θέλει δουλειά. Τα παιδιά δούλευαν με άλλο σύστημα και τρόπο παιχνιδιού. Στο ημίχρονο τους είπα ότι πρέπει να μην αργούμε στις επιθέσεις. Να αλλάξουμε τον ρυθμό. Σίγουρα το γρήγορο γκολ μας βοήθησε και πήραμε ψυχολογία αλλά και ενέργεια από τα παιδιά που μπήκαν".

Συνεχίζοντας σημείωσε: "Κάθε ματς είναι διαφορετικό αφού διαφορετικός είναι ο αντίπαλος. Πολλές φορές είναι χρήσιμη η κατοχή αλλά πάντα το σημαντικό είναι το γκολ".

Αναφέρθηκε και στην παρουσία των Λύρατζη, Τσιγγάρα σε ένα ευρωπαϊκό ματς: "Ολα τα παιδιά είναι διαθέσιμα. Κάθε μέρα τα παιδιά δίνουν εξετάσεις όπως και εγώ. Κάθε προπόνηση είναι τελικός όχι μόνο κάθε παιχνίδι. Είπα πως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ηλικία. Λάθη θα κάνουμε και πρώτος εγώ. Αλλά θέλω να είμαι δίκαιος με όλους. Μέρα με τη μέρα να είμαστε καλύτεροι".

Ρωτήθηκε για το συμπέρασμα από το ματς: "Οτι έχουμε καλή ομάδα και έχουμε καρδιά. Εχουμε νικητές στα αποδυτήρια. Ειμαστε μαζι, είμαστε ένα και αυτό είναι το σημαντικό".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.