«Είμαστε ΜΑΧΗΤΕΣ, να γράψουμε ιστορία»

Γιώργος Καστάνης07 Σεπτεμβρίου 2020

Μεγαλύτερο πάθος, απίστευτη προσήλωση στους στόχους της ομάδας, πίστη για το…θαύμα κόντρα στην πανίσχυρη Μπενφίκα. Αν μιλήσει κανείς με μέλη της ομάδας, παίκτες, εκπροσώπους της τεχνικής ηγεσίας, εισπράττει αυτά τα μηνύματα που μόλις αναφέραμε. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι πως στον ΠΑΟΚ έχουν πέσει με τα «μούτρα» στην δουλειά, πιστεύουν στην ομάδα και θέλουν μέσα στο γήπεδο να δείξουν πολλά περισσότερα.

Το σύνθημα που κυριαρχεί είναι το εξής: «We are Fighters. Είμαστε Μαχητές και θέλουμε να γράψουμε ιστορία».

Πως μπορεί να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ; Μα με πρόκριση επί της Μπενφίκα, εξασφάλιση της παρουσίας του, στα πλέι οφ της διοργάνωσης προκειμένου εκεί, να δώσει τους δύο (νύν υπέρ πάντων αγώνες) για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Χρονικά, προηγείται το ματς της πρεμιέρας με την Λάρισα στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει μόνο νίκη. Η μεγάλη πρόκληση όμως, είναι το ματς με τους Πορτογάλους.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, μαζί με τους συνεργάτες του, έχει επιδοθεί σε μία επιχείρηση ανάλυσης όλων των θετικών και αρνητικών στοιχείων της Μπενφίκα και από τη άλλη, της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας της ομάδας για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι πως ο Πορτογάλος προπονητής (και οι συνεργάτες του) πιστεύουν πολύ στην πρόκριση. Δεν το λένε δημόσια, γιατί τα μεγέθη του ΠΑΟΚ και της Μπενφίκα, δεν είναι σε καμία περίπτωση συγκρίσιμα. Είναι σαν να αγωνίζεται την σύγχρονη εποχή, ο Δαυίδ με τον Γολιάθ.

Οι παίκτες και ο Φερέιρα δείχνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους και θέλουν να πετύχουν κάτι μοναδικό, ξεχωριστό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.