Ειδύλλιο μεταξύ Κασίγιας και Σακίρα; Η απάντηση του Ισπανού στο Instagram

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2022

Τα διεθνή ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες αναπαράγουν πως o Ίκερ Κασίγιας διατηρεί ερωτική σχέση με την Σακίρα, κάτι που δεν άφησε ασχολιάστο ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας. 

Αρχικά τα Μέσα χρέωσαν στον Ισπανό ότι είχε δεσμό με τη Μαρία Χοσέ Καμάτσο, που είναι η χήρα του τερματοφύλακα, Φρανσέσκ Αρνάου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 41 του.

Στη συνέχεια, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κασίγιας να έχει σχέση με τη Σακίρα, η οποία χώρισε πριν λίγους μήνες με τον, για πολλά χρόνια συμπαίκτη του στην Εθνική, Ζεράρ Πικέ.

Ο παλαίμαχος Ισπανός τερματοφύλακας ακολούθησε στο Instagram τη πασίγνωστη τραγουδίστρια και αμέσως ξέσπασαν φήμες περί σχέσης τους.

Ο Κασίγιας πήρε θέση και έγραψε σε story του στο Instagram, «Απίστευτο, απίστευτο» και στη συνέχεια σημείωσε: «Πιάστε τη μύτη σας», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαψεύσει τα όσα έχουν γραφτεί και λέγονται γι’ αυτόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο παλαίμαχος Ισπανός χώρισε με τη δημοσιογράφο, Σάρα Καρμπονέρο, το 2021, έπειτα από πάνω από 10 χρόνια σχέσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.