Ειδικά στοιχήματα με σκόρερ και... όνειρα τελικού, οι αποδόσεις της Stoiximan

Metrosport Team23 Ιουνίου 2021

 Το μικρό αγωνιστικό κενό πριν τις νοκ άουτ μάχες για τους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με τις πολλές επιλογές ειδικών στοιχημάτων που μας προσφέρει η Stoiximan . Από πρώτο σκόρερ, μέχρι νικητή της διοργάνωσης αλλά και... κάρτες. 

Στην κόντρα αστέρων για την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ υπάρχουν οι ευχάριστες εκπλήξεις με παίκτες όπως ο Σικ και ο Βαινάλντουμ με τα τρία γκολ αλλά φαβορί και δικαίως παραμένουν κατά δεύτερο λόγο ο Λουκάκου (4.50) και φυσικά κατά πρώτο ο μεγάλος Κριστιάνο Ρονάλντο (2.00) με τον Πορτογάλο να προηγείται αυτή τη στιγμή με πέντε γκολ.

 Λογικό καθότι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και οι ομάδες τους ελπίζουν βάσιμα πως θα πάνε ψηλά στη διοργάνωση. Στην αναζήτηση της έκπληξης αξίζει η επιλογή του Ντεπάι των δύο γκολ (11.00) αλλά και του Μπενζεμά (13.00) με τον πρώτο να είναι ο ηγέτης της πιο επιθετικής Εθνικής της διοργάνωσης και ο δεύτερος να γνωρίζει πως θα έχει τις ευκαιρίες να αυξήσει τη συγκομιδή του στους επόμενους αγώνες όντας μέλος της Γαλλίας που στοιχεύει στην κατάκτηση του τίτλου. 

Μετά την πρώτη φάση της διοργάνωσης, η σειρά των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου άλλαξε λίγο. Η Γαλλία παραμένει πρώτη με απόδοση 4.50, η Ιταλία των τριών νικών στον όμιλό της είναι δεύτερη με 6.50 ενώ ψηλά ανέβηκε και η Γερμανία (8.00) κυρίως λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισης κόντρα στην Πορτογαλία γιατί κόντρα στην Ουγγαρία τα χρειάστηκε. 

· Stoiximan Master   με 10.000€ κάθε μέρα εντελώς δωρεάν & με μόνο 2 σωστές προβλέψεις!*

Η Γαλλία παραμένει και η δική μας πρώτη επιλογή με τη Γερμανία δεύτερη και ως έκπληξη την Ολλανδία (13.00) που μπορεί να έχει αμυντικά κενά αλλά επιθετικά μπορεί να ταλαιπωρήσει τους πάντες. 

Η Stoiximan δίνει την επιλογή ειδικών στοιχημάτων και για κάθε ομάδα ξεχωριστά. Για πρώτο σκόρερ, πρώτο στις ασίστ αλλά και παίκτη με τις περισσότερες κάρτες. 

· Stoiximan Cash: Νέος, αποκλειστικός τρόπος να καταθέσεις χρήματα εύκολα και γρήγορα στον Stoiximan λογαριασμό σου! 

Οι σκέψεις μας μετά τα όσα είδαμε στη φάση των ομίλων; Μπενζεμά πρώτο σκόρερ της Γαλλίας (2.00), Ιμόμπιλε της Ιταλίας (1.60) και Ντε Μπρούινε πρώτο στις ασίστ για το Βέλγιο (1.30). 

21+ 

| Παίξε Υπεύθυνα 

| ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 

| Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA 

| Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.