«Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της»: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας για την παιδοκτονία στη Βέροια

Metrosport Team09 Ιανουαρίου 2024

Συγκλονίζουν τα λόγια του ανθρώπου που επιχείρησε να γλιτώσει το βρέφος από τα χέρια της ίδιας του της μάνας στη Βέροια.

Ο αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο ThessToday περιέγραψε τις σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι που έμενε η μητέρα με τα παιδιά της στο Μακροχώρι Βέροιας.

«Άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια. Πετάχτηκα έξω και πήγα στο σπίτι. Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της. Πάγωσα. Μετά προσπάθησα να το γλιτώσω τραβώντας το αλλά ήταν αργά» περιγράφει ο ίδιος και καταρρέει μη μπορώντας να συνεχίσει.

Οι εικόνες από το δωμάτιο του παιδιού θυμίζουν σκηνικό άγριου καβγά. Πράγματα πεταμένα κάτω, ρούχα και παιδικά παιχνίδια να βρίσκονται στο πάτωμα. Η 37χρονη που αρνείται ότι σκότωσε το ίδιο της το παιδί, κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας.

Σύμφωνα με το MEGA, η 37χρονη ξεκίνησε να χτυπά το μωρό μπροστά στα δύο παιδιά της. Ουρλιάζοντας και κλαίγοντας, τα παιδιά κατευθύνθηκαν στο σπίτι της θείας τους που βρίσκεται απέναντι από το δικό τους για να ζητήσουν βοήθεια.

Άμεσα στην οικία της οικογένειας έφτασαν οι παππούδες και ένας γείτονας. Οι τρεις μετά από προσπάθεια κατάφεραν να πάρουν το 6 μηνών αγοράκι από την αγκαλιά της μητέρας του, αφού η γυναίκα αρνούνταν να το αφήσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως το μωρό στραγγαλίστηκε. Οι παππούδες μετέφεραν άμεσα το μωρό στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε πως δεν είχε σφυγμό. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών το μωρό δεν επανήλθε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.