Εγινε το τραπέζι ενόψει του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΜ

Metrosport Team28 Μαΐου 2023


Διεξήχθη στα Λαδάδικα το καθιερωμένο τραπέζι ενόψει του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΜ που θα γίνει σήμερα στις 19.30 στο γήπεδο της Τούμπας. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των δύο ομάδων, του Θερμαΐκού Θέρμης και του Καμπανιακού (παράγοντες, προπονητές, παίκτες), οι διαιτητές του τελικού, μέλη της επιτροπής διαιτησίας, μέλη του δ.σ. της ΕΠΣΜ, δημοσιογράφοι και οι παρατηρητές του τελικού Μαν. Παπαδόπουλος και Ηλίας Σταμάτης. Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Σάββας Δημητριάδης είπε: «Με τη ευγενική χορηγία του κ. Ζησόπουλου έγινε το τραπέζι ενόψει του τελικού Κυπέλλου. 

Θα παίξουν δύο ομάδες υπόδειγμα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης μας, που δεν μας δημιούργησαν ποτέ πρόβλημα και αντίθετα όταν τις ζητήσαμε να συνδράμουν σε εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου ήταν δίπλα μας. Ηγούνται σε αυτές, δύο προπονητές που δεν είχαν να πουν ποτέ, κακιά κουβέντα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Να ευχαριστήσω τους διαιτητές μας και στον Στάθη Γκορτζίλα εύχομαι να γίνει διεθνής διαιτητής, όπως και στα υπόλοιπα παιδιά. Ακόμη να ευχαριστήσω και τους παρατηρητές του αγώνα. Οσον αφορά το παιχνίδι να νικήσει ο καλύτερος, ο τυχερότερος. Δεν νομίζω ότι θα δημιουργηθούν εντάσεις».

 Ο προπονητής του Θερμαΐκού Γιώργος Κούτσης επισήμανε: «Θα είναι μια γιορτή. Θα υπάρξει προσέλευση κόσμου και είναι πολύ σημαντικό σε σχέση με τον τελικό του Βόλου».

 «Δεν υπάρχει φαβορί και ο καλύτερος να νικήσει» τόνισε ο προπονητής του Καμπανιακού Ηλίας Σαπάνης. Ο πρόεδρος της Θέρμης Μπάμπης Αμπατζίδης είπε: «Πιστεύω θα πάρουμε το τρίτο κύπελλο μας. Παίζουν δύο ομάδες Γ Εθνικής, ο καλύτερος να νικήσει». Να γίνει ένα καλό παιχνίδι-διαφήμιση για το ποδόσφαιρο μας τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΜ Παναγιώτης Γιουρούκαλης. Να γίνει ένας όμορφος τελικός επισήμανε ο σύμβουλος της ΕΠΣΜ Ηλίας Κουκουτσέλος. 

«Ο καλύτερος να το κατακτήσει» επισήμανε ο Απόστολος Ζησόπουλος.

 «Να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς» τόνισε το μέλος της επιτροπής διαιτησίας Μπάμπης Νικολαΐδης. «Καλή επιτυχία στις δύο ομάδες και να είναι μια γιορτή» ανέφερε το μέλος του δ.σ. της ΕΠΣΜ Αλέξανδρος Γεωργιάδης.

 «Να νικήσει ο καλύτερος και πιο τυχερός» τόνισε ο Μανόλης Παπαδόπουλος. 

Ο πρόεδρος επιτροπής Πρωταθλημάτων Δημήτρης Σίσκος για τον τελικό είπε: «Να γίνει ένα καλό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Πιστεύω να έρθει στο γήπεδο άλλωστε θα γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι».

 Εύχομαι ένα θαυμάσιο τελικό ανέφερε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Χαλκιδικής Βασίλης Ράπτης.

Η είσοδος στον τελικό

Γενική είσοδος στο γήπεδο είναι 5 ευρώ. Όλες οι εισπράξεις του αγώνα θα κατατεθούν στο λογαριασμό που υπάρχει στην ΕΠΣΜ και καλύπτονται οι χειρουργικές επεμβάσεις των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών. Οι Ακαδημίες των σωματείων της ΕΠΣΜ με αθλητές μέχρι 17 ετών μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν από τη Θύρα 1 με την αθλητική τους περιβολή και τον συνοδό – προπονητή τους. Στο τελετουργικό του αγώνα, προ της έναρξής του, θα συμμετέχουν και προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται σε δομές της Θεσσαλονίκης και θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκια που θα αναφέρουν: «ΝΟ RACISM», περνώντας μηνύματα κατά του ρατσισμού και αναδεικνύοντας την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, το σεβασμό σ’ όλους, την ανεκτικότητα, τη διαφορετικότητα και την ισότητα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.