«Εγινε η αρχή στο Κύπελλο, διαφορετικός ο αγώνας Πρωταθλήματος»

Γιώργος Στράντζαλης18 Δεκεμβρίου 2022

Μετά από σχεδόν 10 μήνες αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι ο Μάριος Σιαμπάνης, ο οποίος στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό υπερασπίστηκε την εστία του Αρη και κατέγραψε έτσι την πρώτη του φετινή εμφάνιση. 

Ο 23χρονος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στη σημασία της προχθεσινής νίκης αλλά και στο γεγονός πως η ομάδα στον β’ γύρο, που αρχίζει από την προσεχή Τετάρτη με τον εκτός έδρας αγώνα στη Λιβαδειά, πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία της Super League. 

“Εγινε η αρχή στο Κύπελλο. Θα πω το 50%, γιατί υπάρχει κι ένα δεύτερο παιχνίδι στο γήπεδό μας το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Ελπίζω να μη δεχθούμε γκολ (γέλια) και να προχωρήσουμε. Σίγουρα, είναι δύσκολο μετά από τόσο καιρό χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις να παίξεις σε επίσημο παιχνίδι γιατί είναι άλλοι οι σφυγμοί σε σχέση με ένα φιλικό ή μια προπόνηση. 

Αφού καταφέραμε και κερδίσαμε παρά το ότι δεν παρουσιαστήκαμε καλοί στο πρώτο ημίχρονο, μπορέσαμε και πήραμε μία σημαντική νίκη”, είπε στην αρχική του τοποθέτηση στη “Μ”και πρόσθεσε για τη δική του επιστροφή στο αρχικό σχήμα: “Χρειάζεται και ο τερματοφύλακας να βρει ρυθμό, αλλά εμείς δουλεύουμε καθημερινά. Είμαστε πολύ καλά με τον Χουλιάν (σσ Κουέστα) και τον προπονητή μας (σσ Αντώνης Λυκούρης). Δουλεύουμε σκληρά.

 Έχω ανθρώπους κοντά μου που με στηρίζουν και με καθοδηγούν σωστά και κυνηγάω βήμα-βήμα να βελτιώνομαι και να το δείχνω μέσα στο γήπεδο”. Ενώ, για το ματς Πρωταθλήματος που ακολουθεί, ξανά στη Λιβαδειά, ο Σιαμπάνης αναφέρε ότι.. “θα είναι διαφορετικό, ο Λεβαδειακός κυνηγάει τους βαθμούς αλλά κι εμείς έχουμε μείνει λίγο πίσω από τις πρώτες θέσεις. Με την ομάδα και τους παίκτες που έχουμε θα έπρεπε να είμαστε πιο ψηλά. Θα κοιτάξουμε ξανά το παιχνίδι Κυπέλλου να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να δούμε τον αντίπαλό μας ξανά”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.