Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντάριο Κρέσιτς, έγινε... αμπελουργός

Metrosport Team27 Ιουνίου 2022

Οι περισσότεροι ίσως θυμούνται τον Ντάριο Κρέσιτς στα ελληνικά γήπεδα του ποδοσφαίρου με τη φανέλα των Πανιωνίου και ΠΑΟΚ να προσπαθεί να αποκρούσει άλλοτε επιτυχημένα και άλλοτε όχι τη στρογγυλή θεά από τα δίχτυα του.

Ο Κροάτης αποφάσισε να αφήσει τη μπάλα, να κρατήσει τις αναμνήσεις και να αρχίσει να επενδύει σε έναν άλλο τομέα χρόνο και χρήματα. Έγινε αμπελουργός! 

Ο 38χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν μετανιώνει για όσα έχασε, τονίζοντας την ευτυχία του για την καριέρα που έκανε καθώς του άνοιξε πολλούς νέους ορίζοντες και έτσι κατά κάποιο τρόπο καθόρισε αυτό που θα κάνει σήμερα, και αυτό είναι η παραγωγή κρασιού.

Βασικό ρόλο στην είσοδο του στον κόσμο των αμπελουργών και οινοποιών έπαιξε η παραμονή μου στην Άιντραχτ στο Τρίερ, όπου και απέκτησε την πρώτη μου επαγγελματική ενασχόληση. Ένας από τους χορηγούς του συλλόγου ήταν ένας οινοποιός από εκείνη την πλούσια αμπελουργική περιοχή, την οινοπαραγωγική περιοχή του Μοζέλα, που είναι επίσης γνωστή ως ένα είδος παγκόσμιας πρωτεύουσας του Ρίσλινγκ του Ρήνου.

 Όλο το τοπίο και οι αμπελώνες κοντά στο ποτάμι μου θύμισαν έντονα την πατρίδα του, τα περίχωρα του Βούκοβαρ όπου γεννήθηκε και όπου έζησε μέχρι εκείνο το άτυχο 1991. Ήξερε επίσης ότι η πατρίδα του είναι γνωστή για τους πλούσιους αμπελώνες και τα υπέροχα κρασιά της, οπότε σε μια συνομιλία με τον πατέρα μου, που κατάγεται από το Σάρενγκραντ, γεννήθηκε η ιδέα να ξεκινήσει να επενδύει σε έναν αμπελώνα. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες, πιο πάνω, στο φωτογραφικό υλικό...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.