«Έφυγε» ο θρύλος της μουσικής Τζόρτζε Μαριάνοβιτς, πεθερός του Μπάνε Πρέλεβιτς

Metrosport Team17 Μαΐου 2021

Το χαμό του πεθερού του θρηνεί ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο εμβληματικός αρχηγός του μπασκετικού ΠΑΟΚ (και διατελέσας τόσο προπονητής, όσο και πρόεδρος του Δικεφάλου) έχασε τον πατέρα της συζύγου του, Νεβένας Μαριάνοβιτς και γνωστό τραγουδιστή στη Σερβία και τη Ρωσία, Τζόρτζε Μαριάνοβιτς, ο οποίος στις 15/5 «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Η Άννα Πρέλεβιτς μέσω Instagram μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών του Σέρβου τραγουδιστή σε διάφορες στιγμές της ζωής του σημειώνοντας: «Για την Γιουγκοσλαβία και την Ρωσία ήσουν ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής .. για εμένα ήσουν ο γλυκός μου παππούλης, o “dedulja” μου. Από αύριο θα ξημερώνουν διαφορετικές μέρες.

Μια καθημερινότητα χωρίς εσένα. Πόσα σου χρωστάω. Τα τραγούδια σου και η φωνή σου θα μου κρατάνε για πάντα την καλύτερη συντροφιά .. θα είσαι για πάντα εδώ! Σε ευχαριστώ που υπήρξες παππούς μου! Είμαι τόσο τυχερή που σε γνώρισα. Και μη ξεχνάς να μας τραγουδάς καθημερινά σε παρακαλώ!! Σ´ αγαπάω!».

Πολυβραβευμένος και ροκ καλλιτέχνης

Ο Τζόρτζε Μαριάνοβιτς φημίζεται για τη μουσική του σε Σερβία και τις χώρες της Πρώην Γιουγκοσλαβίας και αποτελεί έναν από τους πιο αξιόλογους και πολυβραβευμένους ροκ καλλιτέχνες της χώρας του, ενώ ήταν ο πρώτος Γιουγκοσλάβος τραγουδιστής, που στις εμφανίσεις του συμπεριέλαβε και χορευτικές κινήσεις δημιουργώντας μουσικοχορευτικά σόου.

Πηγή: Protothema.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.