Το ξέσπασμα του απατημένου κτηνοτρόφου για την πρώην σύζυγο και τα 87.000 ευρώ!

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2021

Απίστευτη περίπτωση απάτης στη Λάρισα όπου η γυναίκα ενός 56χρονου κτηνοτρόφου τον άφησε με μόλις 1 ευρώ στον λογαριασμό του και έφυγε στο εξωτερικό με τον εραστή της.

Η 44χρονη γυναίκα διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και άρχισε να αδειάζει σταδιακά τον αδειάζει τον κοινό συζυγικό λογαριασμό τους. Όταν ο απατημένος σύζυγος διαπίστωσε τι συνέβαινε ήταν αργά.

Τα λεγόμενά του για τα πεπραγμένα της συζύγου του σοκάρουν.

«Πήγε έβγαλε δεύτερη κάρτα μέσα στο χρονικό διάστημα που ζούσε εδώ πέρα μαζί μου και την έδωσε το ’17 στον σύντροφό της που ήταν στη Γερμανία. Και ο εραστής βρήκαμε κάθε μήνα ότι τραβούσε 1.500-1.800 ευρώ, η μία κάρτα χτυπούσε στον Αμπελώνα και η άλλη χτυπούσε στο Νταχάου της Γερμανίας» είπε αρχικά ο 56χρονος πριν μιλήσει αναλυτικά για τα χρήματα που τραβούσε η σύζυγός του.

«Με έχει βάλει μέσα 87.000 ευρώ, μαζί με τον σύντροφό της, 14.000 που έστειλε στους γιους του, 33.000 πήρε αυτός ο σύντροφος από τη Γερμανία με τη δεύτερη κάρτα και τα υπόλοιπα είναι δικά της. Αναγκάζομαι να πληρώνω μετά «αιμορραγίες» τις οποίες είχε κάνει αυτή, ανεξάρτητα από τα χρήματα που έφαγε. Γι’ αυτό τα χρήματα δεν μαζεύονται, δεν φτάνουν. Είχε φύγει όταν τα βρήκα αυτά όλα», λέει ο 56χρονος.

Άνθρωπος του του οικογενειακού περιβάλλοντος είπε στο «Live news», πως ο κτηνοτρόφος είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στη γυναίκα του. Αυτό τον έκανε να μην ελέγχει τις κινήσεις της ενώ εκείνη συνέχιζε απτόητη το έργο της.

Την περασμένη Παρασκευή, το παράνομο ζευγάρι καταδικάστηκε ερήμην με φυλάκιση 2 ετών και 5 μηνών για τις πράξεις του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.