«Εδώ και τώρα» να κλειδώσει το μεταγραφικό πλάνο του νέου ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός13 Φεβρουαρίου 2021

Όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό οφείλεις να λαμβάνεις σοβαρά τα μηνύματα των βασικών αντιπάλων σου. Στα χρόνια που διανύουμε στην Ελλάδα αντίπαλοι είναι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, γιατί αυτοί έχουν την οικονομική ισχύ για να χτίσουν κάτι μεγάλο. 

Εδώ και τρεις μέρες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επιδοθεί σε ένα μπαράζ ανανεώσεων που άρχισε από τον Ελ Αραμπί και χθες το βράδυ είχε φτάσει μέχρι τον Βρουσάι. Συνολικά 7 παίκτες υπέγραψαν νέα συμβόλαια (οι περισσότεροι ως το 2024) που σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν τον κορμό και άρα και την ομοιογένειά τους. 

Αν θέλει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει και πάλι την κορυφή, οφείλει, εδώ και τώρα, να καταλήξει στο μεταγραφικό πλάνο για τη νέα ομάδα από το καλοκαίρι και μετά και να αρχίσει να κάνει όλη την προεργασία που απαιτείται. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα από την προετοιμασία του καλοκαιριού για το χτίσιμο της νέας ομάδας, αν ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει δυνατά για τον τίτλο. 

Ο Ιβάν και ο Γιώργος Σαββίδης διαθέτουν την οικονομική ισχύ, ξέρουν όμως ότι χωρίς σχέδιο αυτή δεν αρκεί. Από τώρα πρέπει να δουλέψουν με όλο τον υπόλοιπο μηχανισμό της ΠΑΕ, έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να μπει οχυρωμένος στο επόμενο πρωτάθλημα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.