Εδώ και τώρα λύσεις  για τη νέα Τούμπα

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2021


Ο ΠΑΟΚ θέλει άμεσα να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια για το θέμα της νέας Τούμπας, την μετεγκατάστασή του στο Καυτανζόγλειο που ορισμένοι «φρενάρουν» λες και το εθνικό στάδιο είναι «τσιφλίκι» τους, ζητά να υπογραφεί μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα το προεδρικό διάταγμα και να μπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, το «νερό στο αυλάκι». Οι καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν δεν έχουν προηγούμενο.

Ο εμπαιγμός προς τον ΠΑΟΚ είναι εμφανής. Χθες ελήφθη η απόφαση από τον Σαββίδη και στελέχη του Δικεφάλου, να αλλάξει η έδρα της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ. Και αντί του Καυτανζογλείου, να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ Β στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία.

Ακόμη και η σύμβαση που εστάλη από την διοίκηση του Καυτανζογλείου προς την ΠΑΕ για τον ΠΑΟΚ Β, χαρακτηρίζεται ως απαράδεκτη, αναφορικά με τους όρους που προτείνει η διοίκηση του σταδίου. Εδώ ζητήθηκε από τον ΠΑΟΚ να δώσει και «μέρος» των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που θα συνάψει για την δεύτερη ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ ζητά με τον πλεον δυναμικό τρόπο μία νέα ρύθμιση για την χρήση του σταδίου και την σύναψη συμφωνητικού ιδιωτικού δικαίου και όχι δημοσίου που θα εκτοξεύσει την τιμή ενοικίασης στα ύψη.

Ζητά επίσης να τρέξει το προεδρικό διάταγμα για τη νέα Τούμπα. Να τελειώσει εδώ και τώρα το θέμα άμεσα. Όλα αυτά, ενώ πριν από ένα μήνα ο πρωθυπουργός είχε δώσει τις τελικές κατευθυντήριες γραμμές. Κάποιοι όμως, μέσα από την κυβέρνηση, αγνοούν τον Μητσοτάκη, παίζουν τα δικά τους παιχνίδια και προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.

Επί της ουσίας, ευθεία επίθεση στην διοίκηση του Καυτανζογλείου σταδίου εξαπέλυσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή το θέμα που εδώ και ένα τουλάχιστον μήνα είχαμε αποκαλύψει, με την χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου.

Οι δύο άξονες

Ο ΠΑΟΚ έχει κινηθεί σε δυο άξονες και ζητά άμεση ανταπόκριση:

Πρώτον: Το προεδρικό διάταγμα που θα καθορίσει ακριβώς τι γήπεδο μπορεί να σχεδιάσει να ψηφιστεί άμεσα, το συντομότερο δυνατόν.

Και δεύτερον: Να γίνει μία νέα νομοθετική παρέμβαση που θα καθορίζει τους τελικούς όρους της μετεγκατάστασης του στο Καυτανζόγλειο.

Στο θέμα των εργασιών στο Καυταντζόγλειο, είχε γίνει μια τροπολογία που δίνει το δικαίωμα να συμψηφίζεται το μίσθωμα με τα έργα που θέλει να κάνει ένας ιδιώτης. Όμως χρειάζεται και μια νέα τροπολογία, η οποία θα ξεκαθαρίζει το καθεστώς της σύμβασης με την οποία θα γίνονται τα έργα. Αν γίνουν τα ίδια έργα με σύμβαση δημοσίου δικαίου τότε το κοστολόγιο υπερδιπλασιάζεται.

Τέλος, ένας από τους όρους που αποκαλύπτει η Metrosport και το metrosport.gr, και ενόχλησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι ότι ζητήθηκε ποσοστό από τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ Β’.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.