«Εδειξε να προσαρμόζεται εύκολα ο Καμαρά, πρέπει να έχει διάρκεια ο Αρης»

Metrosport Team24 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, και μίλησε για την ομάδα της Πελοποννήσου, τις μεταγραφές που έκανε αλλά και την εντύπωση που έχει για τον φετινό Αρη και τον στράικερ που βρήκε στο πρόσωπο του Καμαρά.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Φαβορί πάντα υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να το αποδείξεις στο γήπεδο. Εκεί είναι ο καθρέφτης μιας ομάδας και του κάθε ποδοσφαιριστή. Εχουμε καλή ομάδα εδώ στην Καλαμάτα, έχουμε έναν κορμό, κάναμε κάποιες προσθήκες παικτών, δεν έχουμε πάρει αδειοδότηση οπότε μπορούμε να πάρουμε 3 παίκτες άνω των 25 ετών. Εκεί πήραμε τον Ταΐρη, τον Τάτο και τον Λουκίνα αλλά και γενικά καλούς παίκτες, εξελίξιμους».

Για τον Αρη και την εικόνα του: «Ο Καμαρά είναι αναγνωρισμένος παίκτης, πολύ καλός, γρήγορος, σκοράρει, δεν φτάνει να έχει μόνο ταχύτητα ένας κυνηγός αλλά πρέπει και να σκοράρει. Έδειξε πως προσαρμόζεται εύκολα. Το πρόβλημα του Αρη ήταν το εύκολο γκολ και τότε συναντάς προβλήματα. Ο Αρης έχει το θετικό πως έχει έναν κορμό, έκανε κάποιες προσθήκες σε θέσεις που πονούσε. Το θέμα για τον Αρη είναι πως πρέπει να έχει μια διάρκεια. Ετσι όπως διοργανώνεται το πρωτάθλημα, μπορεί στην κανονική διάρκεια να πετάς και να έχεις πρόβλημα στα πλέι οφ. Πρέπει να βρει τη λύση για να έχει διάρκεια ο Αρης. Για να αποκτήσεις νοοτροπία νικητή πρέπει να μάθεις να κερδίζεις σε φιλικά και επίσημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.