«Εχουμε την ομορφότερη διαδρομή για Μαραθώνιο, θα γίνουν και άλλες δράσεις στη Θεσσαλονίκη»

Metrosport Team19 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζεϊμπέκης, και μίλησε για τον Μαραθώνιο του Απριλίου στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις δράσεις που θα γίνουν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Μαραθώνιο: «Είναι μια καινούρια αρχή μετά τον κορωνοϊό και θέλουμε να έχει την αίγλη που είχε. Εμείς σαν Δήμος θέλουμε να είμαστε σε συνεργασία με όσους τρέχουν την διαδικασία του Μαραθωνίου. Η μεγαλύτερη ευθύνη του Δήμου είναι οι δρόμοι, οι χώροι, η καθαριότητα, η ευταξία και η ενημέρωση του κόσμου. Ταυτόχρονα μαζί με τον Μαραθώνιο γίνονται και άλλοι αγώνες, όπως τα 5 και τα 10 χλμ. Στον Μαραθώνιο πρέπει να συνεργαζόμαστε και με άλλους Δήμους γιατί ξεκινάει από την Πέλλα η διαδρομή. Εχουμε την ομορφότερη διαδρομή, επειδή υπήρχε μια παύση για δύο χρόνια φέτος θα έχουμε περισσότερες δράσεις».

Για τις υπόλοιπες δράσεις που θα γίνουν στη συνέχεια: «Θα γίνει το 3x3 μπάσκετ στη Νέα Παραλία, το beach volley στην Αριστοτέλους, σκεφτόμαστε για αγώνες tae kwon do. Ερχονται σύλλογοι που θέλουν να κάνουν διοργανώσεις στην πόλη μας. Μετά από 14 χρόνια στο Καυτανζόγλειο έρχεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.