Εχετε αγώνα την Κυριακή! Μην ξεχνιέστε εκεί στον ΠΑΟΚ…

Αρις Νικολάκης31 Ιανουαρίου 2020

Από εκεί που χρωστούν στον ΠΑΟΚ την αλήθεια… Από εκεί πάνε να τού πάρουν και το δίκιο. Και την ώρα που ο ΠΑΟΚ – ως ενιαία έννοια δυναμικής – μάχεται, για να καταρρίψει την έωλη απόφαση της ΕΕΑ… Την ίδια ώρα το ψέμα και το άδικο στο πόρισμα της… υπόπτου σύνθεσης ΕΕΑ στηρίζεται.

Τρίβει στη μούρη όλων απέναντι του (και της νυν Κυβέρνησης) ο ΠΑΟΚ την εκτρωματική τροπολογία. Εμμένει στη θέση του στα χαρακώματα μέχρι εσχάτων. Το δίκιο του θέλει και την αλήθεια. Τους φτύνει κατάμουτρα ο ΠΑΟΚ. Κι αυτοί νομίζουν πως ψιχαλίζει! Έμπλεξαν. Κι εάν κι εφ’ όσον δεν το καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν… κακό της κεφαλής τους.

Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Αυτοί τον προκάλεσαν παίζοντας στηρίζοντας την αδικία κατά του ΠΑΟΚ. Κι όταν αντιλήφθηκαν μετά την κατάπτυστη απόφαση της – απόλυτα ελεγχόμενης από την πολιτική εξουσία - ΕΕΑ την άκρως λαθεμένη επιλογή τους. Πανικοβλήθηκαν. Άρχισαν, να σπαρταρούν καθώς πιάστηκαν στα δίχτυα του ηλίου φαεινότερου στησίματος ενός …μηχανισμού αλλοίωσης τουλάχιστον, του Πρωταθλήματος. Όσο δε, προσπαθούν, να ξεμπλέξουν… Τόσο μπλέκονται περισσότερο.

Από τον Ιβάν Σαββίδη μέχρι τον τελευταίο φίλο του Πρωταθλητή και Κυπελλούχου άπαντες απορρίπτουν μετά βδελυγμίας την πονηριά της τροπολογίας. Όλοι βλέπουν και το τυρί και τη φάκα. Έχουν ξαναδεί το έργο…

Επί τέως (συγ)Κυβέρνησης ο ΠΑΟΚ στερήθηκε την επί ίσοις όροις διεκδίκηση του Πρωταθλήματος. Επί νυν Κυβέρνησης στερείται άλλης μίας επί ίσοις όροις διεκδίκηση. Για να μην ξεχνιόμαστε με τους όψιμους υποστηρικτές των δικαίων του ΠΑΟΚ οι οποίοι κραυγάζουν τώρα ενώ τότε σιωπούσαν…

Ορθή και χρήσιμη είναι η αντίδραση του ενιαίου ΠΑΟΚ. Αν κι επιμένουμε εμείς. Έπρεπε νωρίτερα καταγραφεί. Έπρεπε, να έχει υπόψη της η ΕΕΑ – τα μέλη της οποίας ζουν σε Αθήνα και Πειραιά και νομίζουν πως η Ελλάδα μέχρι εκεί είναι – ποιόν δρόμο επιλέγει. Και τι δεινά θα επιφέρει. Τέλος πάντων.

Ορθή και αντίδραση η αντίδραση του ενιαίου ΠΑΟΚ

Ορθή και χρήσιμη λοιπόν, η αντίδραση του ενιαίου ΠΑΟΚ αλλά… Γίνεται ένα λάθος. Ένα σημαντικό λάθος. Ξεχνούν στον ενιαίο ΠΑΟΚ πως την Κυριακή στο ΟΑΚΑ ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος δίνει το κρισιμότερο τεστ των τελευταίων χρόνων.

Κρισιμότερο επειδή απλά, έπεται της προσπάθειας αντιπάλων του – με την (ενοχή;) ανοχή της νυν Κυβέρνησης – να πλήξουν τον ΠΑΟΚ αγωνιστικά. Ήδη τον πλήττουν με τον επιχειρούμενο αποπροσανατολισμό του. Άνθρωποι παίζουν στον ΠΑΟΚ. Δεν παίζουν μηχανές. Καταβάλλουν προσπάθεια, να μείνουν μακριά από τα απόνερα αυτής της κατάστασης αλλά… Άνθρωποι είναι! Ως εκ τούτου χρειάζονται στήριξη.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, θα αποτελέσει «βούτυρο στο ψωμί» όσων επιβουλεύονται την αγωνιστική κυριαρχία του ΠΑΟΚ. Θα ανοίξει …οχετούς λυμάτων. Αντίθετα η νίκη θα τους βουλώσει! Θα γυρίσει μπούμερανγκ η επιχείρηση φθοράς του ΠΑΟΚ. Κι αντί να τον φθείρουν… Να τον πλήξουν ψυχολογικά, θα φθαρούν… Θα πληγούν οι ίδιοι!

Η κατάπτυστη τροπολογία θεωρητικά τους χαρίζει τον εφετινό τίτλο. Δεν τη θέλουν. Δεν τους αρκεί, για να τον κατακτήσουν. Φοβούνται πως ο ΠΑΟΚ ως πρωτοπόρος κι αγωνιστικά ανώτερος ακόμη κι υπό το υπέρβαρο της αδικίας… Ακόμη και με το μαχαίρι στην πλάτη έχει και την δύναμη και τη θέληση, να τους αντιπαρατεθεί.

Ως εκ τούτου όλοι, μα όλοι στον ΠΑΟΚ να κρατούν την ψυχραιμία τους. Ορθή και χρήσιμη η συγκλονιστική κινητοποίηση αλλά… Την Κυριακή στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό παίζει και κόντρα σε όλους τους πρωταγωνιστές της σκευωρίας. Κόντρα στους ψυχρούς εκτελεστές του…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.