«Πράσινο φως» για να συνεχίσει τις μεταγραφές ο Άρης

Γιώργος Στράντζαλης11 Ιανουαρίου 2022

Ο Αρης μπορεί να κινηθεί ελεύθερα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς η απόφαση του CAS, που κοινοποιήθηκε χθες στην ΠΑΕ, για την υπόθεση απαγόρευσης μεταγραφών σε δύο περιόδους, ήτοι για έναν χρόνο, θα παρθεί μετά τις 11 Φεβρουαρίου. 

Η απόφαση επρόκειτο να εκδοθεί μέχρι χθες, 10 Ιανουαρίου, κάτι το οποίο κρατούσε -όπως είναι φυσιολογικό – δέσμιο τον Αρη σε ότι αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, αφού ουδείς μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για την απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου. 

Εύλογα επικρατούσε μία ανησυχία στις τάξεις του συλλόγου, ωστόσο από χθες η παράταση στην έκδοση απόφασης επί της προσφυγής της ΠΑΕ κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA για την υπόθεση Ντουρμισάι, δίνει το ελεύθερο στους Κιτρινόμαυρους να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις τους με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους να ενισχύσουν το ρόστερ, καλύπτοντας έτσι τις βασικές του ανάγκες.

Προς αυτή την κατεύθυνση, κι έχοντας καταστρώσει από πριν το πλάνο τους, οι Κιτρινόμαυροι τις τελευταίες ημέρες έχουν προχωρήσει ήδη στο στάδιο των διαπραγματεύσεων. 

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές και με την ελπίδα ότι μέχρι τα τέλη του μήνα θα ολοκληρώσουν τρεις με τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης, οι οποίες αφορούν στην κάλυψη των βασικών αναγκών όπως έχουν καταγραφεί εδώ και καιρό και αφορούν κυρίως την επιθετική γραμμή αλλά και το κέντρο της άμυνας. 

Το βάρος των ιθυνόντων του μεταγραφικού σχεδιασμού έχει πέσει σε συγκεκριμένες θέσεις (φορ, δημιουργικό 10άρι, στόπερ και δεξί μπακ), ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψουν ενδιαφέρουσες επιλογές και για άλλες θέσεις, ικανές να διαφοροποιήσουν ανά πάσα στιγμή το αρχικό μεταγραφικό πλάνο της ομάδας. Άλλωστε, το σκεπτικό να γίνουν κινήσεις με φόντο την στελέχωση ενός κορμού και ενόψει της νέας σεζόν δεν έχει αλλάξει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.