Εχει ψωμάκι στο νησί…

Νίκος Κουλιανός03 Οκτωβρίου 2020

Μετά από ένα μεσοβδόμαδο γεμάτο δράση,με πολύ σημαντικά παιχνίδια για το Champions League και το Europa League,μπροστά μας ορθώνεται ακόμα ένα τεράστιο κουπόνι, καθώς όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα βρίσκονται σε φουλ δράση. Μεγάλο ενδιαφέρον παντού, ωστόσο το πρόγραμμα δείχνει καλό στο νησί, όπου και ξεχωρίσαμε αρκετές επιλογές!

ΑΓΓΛΙΑ: Λογικά θα μεγαλώσει το σερί της η εντυπωσιακή Έβερτον του Αντσελότι.Τα «ζαχαρωτά» είναι καλά και η Μπράιτον λαβωμένη ψυχολογικά από τον τρόπο που έχασε από Μάντσεστερ.Τέλος στο Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι, θεωρώ ότι θα χουμε βροχή από γκολ, ξεκινάμε από τον απλό combo και προχωράμε και στο over 3.5!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Στην Γερμανία έχει παιχνίδια που …υπόσχονται γκολ. Ξεκινάμε αρχικά με το Άιντραχτ – Χοφενχάιμ. Οι «αετοί» ανέβασαν στροφέ με την Χέρτα και ο Αντρέ Σίλβα δείχνει ζεστός. Όσο για την Χοφενχάιμ ζει σε ρυθμούς Κράμαριτς!Το g/g+over,μοιάζει μάλλον εύκολο!Με μεγαλύτερο ρίσκο over 3.5!Σκορ και θέαμα λογικά θα χουμε και στο Στουτγάρδη – Λεβερκούζεν.Οι «Σουηβοί» μέχρι στιγμής κάνουν όλα τα ματς ροντέο, ενώ η Λεβερκούζεν που έχει άριστη παράδοση με την Στουτγάρδη, ψάχνει την πρώτη της νίκη, g/g+over 3.5!

ΙΤΑΛΙΑ: Στην Ιταλία έχουμε δύο καυτά φαβορί, καθώς τόσο η Σασουόλο αλλά και η Ρόμα έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα με Κροτόνε και Ουντινέζε αντίστοιχα. Ωστόσο ο άσος και το διπλό δεν παίζονται μόνα τους!Η Ρόμα έδειξε με την Γιούβεντους , ότι βγάζει αντίδραση και περιμένω να φτάσει στο πρώτο τρίποντο της σεζόν.Τι διπλό συνδυαστικά με το over έχει λογική.Στους μικρούς της Ιταλίας,ξεχωρίσα τα χινάρια σε Έμπολι – Μόντζα και Βενέτσια – Φροζινόνε , για τους λάτρεις του είδους!

ΙΣΠΑΝΙΑ: Θα μας απασχολήσει αρχικά ο άσος της Βαγιαδολίδ.Έχει σαφώς καλύτερη εικόνα από την Ειμπάρ. Η Βάγια έβγαλε ζόρικο πρόγραμμα και ήταν σ όλα τα ματς ανατγωνιστική ακόμα και με την Ρεάλ. Στο 2.30 θα την…αγοράσω για να φτάσει στο πρώτο της τρίποντο, απέναντι στην αδύναμη Ειμπάρ. Με ρίσκο θα κρατλησω στο αμφίσκορο της Σοσιεδάδ με την Χετάφε. Πολύ καλές ομάδες με επιθετικές αρετές.Βοηθά πολύ και η παράδοση, g/g,λοιπόν…

ΥΠΟΛΟΙΠΑ: Η Τβέντε είναι μια ομάδα που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα. Είναι σε καλό φεγγάρι, παίζει καλά, σκοράρει εύκολα και βρίσκει ομάδα στα κυβικά της,καθώς η Έμμεν δεν πείθει ανασταλτικά !Ο άσος σε αποδόσεις κοντά στο δίφραγκιοέχει αξία. Θα σταθούμε και στον άσο για την πρώτη νίκη της πρωταθλήτριας Μπασακσεχίρ. Θεωρώ ότι όλα έχουν ένα όριο και μετά από 3 ματς ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της Μπασακ απέναντι στη Γκεζντέπε που χάνεται εκτός έδρας.Με μεγαλύτερο ρίσκο θα μας απασχολήσουν στην Γαλλία, τα χινάρια στα παιχνίδια Νις – Ναντ και Καεν – Αμιάν!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.