Έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ, ας το λύσει ως το ΟΑΚΑ

Γιώργος Ζαΐρης28 Ιανουαρίου 2020

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου χθες στην Τούμπα για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα είναι ξεκάθαρο καμπανάκι που πρέπει να ηχήσει δυνατά στα αποδυτήρια του Δικεφάλου. 

Γιατί αν στη Λαμία έφταιγε ο κακός αγωνιστικός χώρος, χθες στο χαλί της Τούμπας είδαμε ένα μαύρο χάλι από τον ΠΑΟΚ που το μοναδικό πράγμα που κρατά ως κέρδος είναι οι τρεις βαθμοί και τίποτε παραπάνω. 

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα για να αλλάξει την εικόνα του και να πάει στο ΟΑΚΑ να κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Και είναι προφανές πως μπορεί να το πετύχει, αρκεί να μην αγωνιστεί όπως χθες. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος είναι 49% κατοχή μπάλας και ο ΝΠΣ το 51%. Και οι παίκτες του Βόλου δεν άλλαζαν μπαλιές έξω από την περιοχή τους αλλά προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Η εμμονή του Φερέιρα να παίξει ξανά με τον Μίσιτς ως δεύτερο επιθετικό δεν τον δικαίωσε αφού ο ΠΑΟΚ με εξαίρεση τον φιλότιμο Λημνιό ήταν ακίνδυνος επιθετικά. Το 1-0 επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να προσπεράσει τον Ολυμπιακό αλλά για να παραμείνει εκεί και με το τέλος της 22ης αγωνιστικής χρειάζεται να συνέλθει από κάθε άποψη. Αυτό ζητά και ο κόσμος που έδειξε την αγωνία και τη δυσαρέσκεια του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης. 

Πάμε τώρα και στην εισήγηση της ΕΕΑ. Μιας Επιτροπής που με παρέμβαση του Αυγενάκη άλλαξαν τα δυο μέλη της και αποφάσισαν χθες να προτείνουν τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ο υφυπουργός πούλησε τρέλα στο twitter υποστηρίζοντας ότι δεν είναι σωστό να υποβιβάζονται ιστορικές ομάδες. Δηλαδή σαν να λέμε, ο ΠΑΟΚ πρέπει να χρωστά και χάρη στον Αυγενάκη. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει ένας πόλεμος σε εξέλιξη και απαιτείται συσπείρωση και εγρήγορση. 

Για μένα χρήσιμο θα ήταν ο ΠΑΟΚ εντός αγωνιστικού χώρου να στέλνει μηνύματα σε αντιπάλους. Χθες δεν το έκανε. Εφτασε σε μια αγχωτική νίκη από κάθε άποψη. Ας ελπίσουμε πως την Κυριακή θα θυμηθεί τον καλό του εαυτό και θα φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.