Τσόλακ: «Εχει καλές πιθανότητες η Ριέκα, αλλά και ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός»

Metrosport Team24 Αυγούστου 2021

Η Ριέκα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με έπαθλο το εισιτήριο για τους ομίλους του Conference και ο επιθετικός της Μάλμε σχολίασε την αναμέτρηση μεταξύ των δύο πρώην ομάδων του σε ιστοσελίδα της Κροατίας. 

«Παρακολούθησα από την τηλεόραση το πρώτο παιχνίδι. Η Ριέκα αμύνθηκε καλά, έπαιξε έξυπνα ενώ και ο τερματοφύλακας της, ήταν εξαιρετικός. Πέτυχε και ένα γκολ η Ριέκα πράγμα που της επιτρέπει να ελπίζει για την πρόκριση. 

Αλλωστε όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική της όταν παίζει στην έδρα της. Εχει καλές πιθανότητες η Ριέκα να περάσει αλλά και ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός. Εχει παίκτες με ποιότητα που μπορούν μέσα σε πέντε λεπτά να γυρίσουν τα πράγματα υπέρ τους». 

Σήμερα η Μάλμε, στις 22:00, θέλει να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Λουντογκόρετς και να πάρει την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του CHL.

Ο Τσόλακ μίλησε για τα όσα βιώνει στην Σουηδία: «Ζω και απολαμβάνω το όνειρο μου. 

Είμαστε κοντά στους ομίλους, επέστρεψα στην Εθνική Ομάδα, παίζω, σκοράρω, πραγματικά δεν θέλω να αλλάξω τίποτε. Ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο τι σου ξημερώνει αλλά είμαι ευτυχισμένος εδώ και θα ήθελα να παραμείνουν έτσι τα πράγματα» δήλωσε στο net.hr.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.