Έχασε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος η ΑΕΚ «κατάφερε» να χάσει και τον αγώνα από τον κακό Ολυμπιακό

Δημήτρης Καλαϊτζής13 Φεβρουαρίου 2022

Το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Super League 1 βάφτηκε κόκκινο. Ο κακός Ολυμπιακός για ακόμα ένα παιχνίδι εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια του Τσιτώντα και επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης χάρη στο τέρμα του Εμβιλά στο 84΄. 

Μ΄ αυτή τη νίκη η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς διατήρησε την απόσταση των εννιά βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ. 

Πλέον, οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αταλάντα την ερχόμενη Πέμπτη (17/2) για τη φάση των «32» του Europa League. 

Στην αντίπερα όχθη, η Ένωση δεν αξιοποίησε τις προϋποθέσεις που υπήρχαν για να βγάλει αντεπίθεση και τελικά δέχτηκε γκολ από στημένο. 

Δεν έφτανε ο οδυνηρός αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ, ήρθε να προστεθεί και η ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό και πλέον ώρες μετράει στον κιτρινόμαυρο πάγκο ο Αργύρης Γιαννίκης. 

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Βατσλίκ-Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ- Μαντί Καμαρά (46' Ονιεκούρου), Μπουχαλάκης (80' Καρβάλιο), Εμβιλά - Αγκιμπού Καμαρά (90' Μπα), Μασούρας (68' Βαλμπουενά), Τικίνιο (80' Ελ Αραμπί) 

ΑΕΚ: Τσιντώτας - Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί - Σιμόες, Σιμάνσκι (88' Σάκχοφ)- Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ - Ανσαριφάρντ (81' Γέβτιτς).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.