Ε όχι και φαβορί στη Μαδρίτη

Νίκος Κουλιανός26 Φεβρουαρίου 2020

Με δύο ακόμα μεγάλα ματς συνεχίζεται και σήμερα το πρόγραμμα του Champions League για την φάση των «16». Το μεγάλο ματς ωστόσο γίνεται στην Μαδρίτη που το φαβορί είναι πλέον η Σίτι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τον book, καθώς η απόδοση του διπλού γύρισε σε τιμή χαμηλότερη του άσου. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια.

• ΛΥΩΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Το παιχνίδια γίνεται στη σκιά του Κοροναϊού, καθώς η Γιούβε είναι από τις ομάδες του Ιταλικού Βορρά και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει προβληματισμός στη Λυών. Η συνολική εικόνα της φετινής Λυών είναι κάτω του μετρίου, καθώς μέχρι στιγμής είναι εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων στην Γαλλία. Η νίκη επί της Μετς ωστόσο άλλαξε το κλίμα στην ομάδα του Γκαρσιά. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Στον αντίποδα η Γιουβέντους έδωσε κανονικά παιχνίδι με την ΣΠΑΛ, όπου ο Ρονάλντο σκόραρε σε 11 συνεχόμενα παιχνίδια με την φανέλα της Γιούβε σπάζοντας ακόμα ένα ατομικό ρεκόρ. Αυτό ήταν μάλιστα το 1000ο παιχνίδι της καριέρας του. Στα καθαρά αγωνιστικά υπάρχει γκρίνια για τον Σάρι, καθώς σε περίπτωση μη νίκης ίσως έχουμε εξελίξεις. Εκτός μάχης για τον Ιταλό τεχνικό θα είναι οι Κεντίρα και Ντόουγκλας Κόστα. Στο δια ταύτα, καμία ομάδα δεν τρομάζει, ωστόσο η Γιούβε είναι το ξεκάθαρο φαβορί της σειράς. Περιμένω καλό ματς και γκολ από τις δύο πλευρές. Η βασική μας επιλογή θα είναι το G/G & over, χωρίς να ψάχνουμε για νικητή.

• ΡΕΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΣΕΡ ΣΙΤΙ: Το ματς γίνεται με πολλά σύννεφα πάνω από τις ομάδες. Για την Σίτι λόγω της καμπάνας από την UEFA,και για την Ρεάλ λόγω της νέα ήττας και απώλειας βαθμών από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λεβάντε. Το σετ των αποδόσεων πλέον δίνει φαβορί την Σίτι, ωστόσο έχουμε μεγάλη ένσταση. Η φετινή Σίτι δεν είναι η ομάδα που τρομάζει κόσμο,ενώ διαχρονικά η πορεία της στην Ευρώπη σε φάση των νοκ άουτ, μας έχει διδάξει ότι ακόμα η φανέλα της είναι…πούπουλο. Αξίζει να τονίσουμε ότι η Ρεάλ με αντίπαλο τον Γκουαρδιόλα στο «Μπερναμπέου» έχει μόνο μια ήττα. Στα καθαρά αγωνιστικά ο Ζιντάν έχει μόνο την μακροχρόνια απουσία του Ασένσιο και το αρχικό πλάνο του, είναι να έχει ενισχυμένο κέντρο. Όσον αφορά τους «πολίτες» αναμένεται να ρίξουν το βάρος στην Ευρώπη καθώς η χρονιά εντός συνόρων είναι ήδη αποτυχημένη. Θα περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή να δούμε αν θα ξεκινήσει ο Στέρλινγκ. Στοιχηματικά τώρα, θα ρισκάρω με τον άσο της Ρεάλ που είναι σε τιμές αουτσάιντερ. Ρεάλ και αουτσάιντερ στο «Μπερναμπέου» δεν κολλάνε, έτσι δεν είναι;

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πάμε και στο δια ταύτα…

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΥΩΝ G/G & OVER

Καλό βόλι..

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.