Ε όχι και αουτσάιντερ στο «Μπερναμπέου» η Ρεάλ

Θανάσης Κυλώνης26 Φεβρουαρίου 2020

Βραδιά Champions League και σήμερα, με τα 2 τελευταία παιχνίδια της πρώτης φάσης των «16» του θεσμού, για να ακολουθήσουν αύριο οι ρεβάνς των «32» του Europa League. Πάμε να δούμε τι βγαίνει σε επίπεδο επιλογών για το διήμερο…

Εξ αρχής, τα 4 ζευγάρια αυτής της εβδομάδας στο Champions League υπόσχονταν περισσότερα γκολ, βλέποντας τη δυναμική των ομάδων που παίζουν και τα στατιστικά τους εντός και εκτός συνόρων. Γι’ αυτό και έχουμε χαμηλές αποδόσεις στα γκολ, με εξαίρεση το Λυών – Γιουβέντους όπου βρίσκουμε το over στο 2.00+, κυρίως λόγω της συμμετοχής της Γιούβε στο ζευγάρι. Πάντως, και η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν είναι αξιόπιστη αμυντικά φέτος, μέχρι κι η ΣΠΑΛ της έβαλε γκολ το Σάββατο, 10 G/G στις 12 τελευταίες εξόδους της σε όλες τις διοργανώσεις μετράει! Από την άλλη, και η Λυών παρόλο που έχει πέσει επίπεδο τα τελευταία χρόνια και δεν έχει τον MVP της Ντεπάι, παραμένει αποτελεσματική στην επίθεση. Η Γιούβε έχει μπροστά της και το ντέρμπι της Κυριακής με την Ιντερ, δεν νομίζω ότι θα τα βάψει μαύρα με μια ισοπαλία, ειδικά αν έχει σκοράρει. Κρατάω το G/G στο 1.80+, που καλύπτει και την ισοπαλία με σκορ 1-1.

Πάμε και στη μάχη του «Μπερναμπέου», όπου διαφωνώ με τον φαβοριτισμό της Σίτι. ΟΚ, η Ρεάλ έρχεται από δυο σερί γκέλες στο πρωτάθλημα και ακολουθεί το κυριακάτικο clasico με την Μπάρσα, ο Αζάρ τραυματίστηκε και πάλι, αλλά πάει πολύ να δίνεται αουτσάιντερ κοντά στο 3.00 η «βασίλισσα της Ευρώπης» μέσα στο σπίτι της, απέναντι σε μια ομάδα που έχει φανέλα... πούπουλο στην Ευρώπη. Πιο safe επιλογή δείχνει το Over & G/G στο 1.85, η αξία πάντως στον άσο βρίσκεται.

Πάμε και στις ρεβάνς των «32» του Europa League. No1 επιλογή μου ο άσος της Πόρτο στο 2.10. Εχασε 2-1 στο Λεβερκούζεν και ψάχνει το… μισό-μηδέν που θα της δώσει την πρόκριση, μιλάμε για μια έδρα-κάστρο, όπου φέτος έχει κερδίσει σχεδόν τους πάντες και στο παρελθόν έχει λυγίσει πολύ μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ονόματα από τη Λεβερκούζεν, η οποία ναι μεν είναι φορμαρισμένη, αλλά δεν αποτελεί ομάδα-φόβητρο και έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον σκόρερ-αρχηγό της Κέβιν Φόλαντ.

Πιθανός άσος και η Λίντσερ, μια ομάδα που λίγο έλειψε να μπει στους ομίλους του Champions League το περασμένο καλοκαίρι και τώρα φιγουράρει στην 1η θέση του πρωταθλήματος Αυστρίας. Ηταν καλύτερη στο 1-1 της Ολλανδίας την περασμένη εβδομάδα, η Αλκμααρ τις τελευταίες εβδομάδες κάνει… νερά και έχει μπροστά της το ντέρμπι κορυφής με τον Αγιαξ, όπου με νίκη μπαίνει πολύ δυνατά στο κυνήγι του τίτλου. Εδώ θα πάω στο 3.00+ του 1 & Οver, καθώς είναι ζευγάρι που υπόσχεται γκολ και δύσκολα θα μείνει ξανά σε χαμηλά επίπεδα το σκορ.

Κρατάω και το Οver του 1.90 στο Αγιαξ - Χετάφε, πληρώνει καλύτερα από τον άσο, με τον «Αίαντα» να ψάχνει τουλάχιστον 2 γκολ μετά το 2-0 των Ισπανών την περασμένη εβδομάδα. Δείχνει ντεφορμέ, στο Άμστερνταμ όμως αποκτά άλλη δυναμική έχοντας κάνει επικές ανατροπές στην Ευρώπη κατά καιρούς. Δύσκολα πάντως θα μείνει χωρίς γκολ η ποιοτική Χετάφε.

Για όσους παίζουν δυάδες με καυτά φαβορί, οι άσοι των Σεβίλλη και Σέλτικ δείχνουν στηρίγματα (αμφότερες έφεραν 1-1 σε Κλουζ και Κοπεγχάγη αντίστοιχα), για όσους κυνηγάνε αποδόσεις με αξία, το διπλό της Σαχτάρ στο 4.20 είναι μια περίπτωση. Ομάδα επιπέδου Champions League, μαθημένη να παίζει στην Ευρώπη μετά τη μεγάλη χειμερινή διακοπή στην Ουκρανία, και το 2-1 του πρώτου αγώνα δεν την εξασφαλίζει. H Μπενφίκα έδειξε και το βράδυ της Δευτέρας στη Ζιλ Βιθέντε ότι δεν είναι στα ντουζένια της, με τα… ψέματα κέρδισε 0-1. Στο 3.00 το διπλό με Draw No Bet, στο 2.00 το Χ2.

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΛΥΩΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ G/G

ΡΕΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ OVER & G/G

ΠΕΜΠΤΗ

ΛΙΝΤΣΕΡ – ΑΛΚΜΑΑΡ 1 & OVER

ΠΟΡΤΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ 2 DNB

ΑΓΙΑΞ – ΧΕΤΑΦΕ OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.