Ε-Χ-ασε την ευκαιρία η Βέροια για θρίαμβο επί της ΑΕΛ

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Δεκεμβρίου 2021

Την ευκαιρία να πετύχει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη έχασε η Βέροια, καθώς αν και προηγήθηκε στο 90΄, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ για την 6η αγωνιστική της Super League 2. 

Στα του αγώνα, η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ανήκε στη Βέροια, με τον Γιακουμάκη να κάνει το σουτ και τον Θεοδωρόπουλο να μπλοκάρει την μπάλα στο 4΄.  

Στο 32΄ η ομάδα του Δερμιτζάκη άγγιξε το γκολ, όμως ο Γιακουμάκης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά τη σέντρα του Πόζογλου.  

Στο 43΄ο Μούργος έκανε εξαιρετική διείσδυση στην αντίπαλη περιοχή από δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο πορτιέρε των γηπεδούχων απέκρουσε σωτήρια. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα το 52΄ η Βέροια έχασε μία ακόμα ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Πόζογλου ο Σκόνδρας δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά και να την στείλει στα δίχτυα.  

Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 90΄. Ο Φοφανά πήρε την πάσα από τον Ορφανίδη, σύγκλινσε προς την περιοχή και με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1. 

Ωστόσο, η χαρά των παικτών της Βέροιας κράτησε μόλις δυο λεπτά, καθώς οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν σε 1-1 με γυριστό σουτ του Ακούνια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.